mahsaghd مدیر عضویت: 1404/01/10 تعداد پست: 381 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 8836 بازدید | 1002 پست بگید 1404/05/22 | 12:24 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nor_khoda عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 3396 جفتشون سمی هستنقشنگ مشخصه جنینت داره آزار میبینهتعیین جنسیت رفتی؟ اره دختره خب من چکار کنم🥺 برای سلامتی نی نی کوچولوم صلوات میفرستی مهربونم؟!🙂🌸❤️
queen_of_hearts0101 عضویت: 1404/05/21 تعداد پست: 467 اره دختره خب من چکار کنم🥺 بسلامتی آنقدر ساده و بی زبون نباش از حقت دفاع کن یکم سیاست بگیر سلیطه بازی در بیار نزار حقتو بخورن عزیزم ♥️
queen_of_hearts0101 عضویت: 1404/05/21 تعداد پست: 467 دانشگاه نقاشی میرم یا یکی از رشته های تجربی؟ میری دنبال علاقت هنر احتمالا
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25433 میری دنبال علاقت هنر احتمالا وای اره عاشقشم🥺♥️عزیزدلم من(ف)از نظراخلاقی و خلق و خوی به اقا(ع)میخورم کلا چی ازمون حس میکنی؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
nor_khoda عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 3396 بسلامتی آنقدر ساده و بی زبون نباش از حقت دفاع کن یکم سیاست بگیر سلیطه بازی در بیار نزار حقتو بخورن ع ... مرسی عزیزم ❤️ برای سلامتی نی نی کوچولوم صلوات میفرستی مهربونم؟!🙂🌸❤️
آفتابگردنهههه عضویت: 1403/05/12 تعداد پست: 3390 عریزم بهم بگو چند سالگی نامرد میکنم؟یا ازدواج میکنم؟خواهشششبا همین کسی که باهاش رلم ازدواج میکنم آیا،؟
queen_of_hearts0101 عضویت: 1404/05/21 تعداد پست: 467 وای اره عاشقشم🥺♥️عزیزدلم من(ف)از نظراخلاقی و خلق و خوی به اقا(ع)میخورم کلا چی ازمون حس میکنی؟ تو یه دختر مهربونم ساده و بی حاشیه و آروم هستی شخصیت ارومی داری اونم پسر آروم و سر به راهی هستش به هم میآید
karmelina عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 7283 عزیزم بله آشتی دارید کسی تو زندگیت بوده ی جدایی سخت داشتی یا خواهی داشت از اون فاصله بگیر م و الف هس ... دقیقا درسته بنظرت بزودی آشتی داریم ؟ پرورده کوردم❤
aazadraha عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 12906 تو یه دختر مهربونم ساده و بی حاشیه و آروم هستی شخصیت ارومی داری اونم پسر آروم و سر به راهی هستش به ه ... سلام منم میگی دوست اجنماعیم چرا سرد شده ؟ بهم فکر نمیکنه ؟کی پیام میذه ،مثل قبل میشیم ؟کی ؟
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25433 تو یه دختر مهربونم ساده و بی حاشیه و آروم هستی شخصیت ارومی داری اونم پسر آروم و سر به راهی هستش به ه ... عزیزدل دقیق درسته بنظرت حسی داره یا خواهد داشت؟جلو میاد؟♥️هرچی که حس میکنی میگی؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
سالیوآن عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 10169 تو قد ۱۶۸ اینا لاغری پوستت گندمی تیره گندمی روشن نیستی ابرو اینات پر هستش تقریبا نیسبینیت کوچیکه حس ... پوستم سفیده و چشمام رنگی بقیه اش درست هیچ قدرتی، بالاتر از قدرت خدا نیست🪽
زیبا۱۱ عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 34039 میری دنبال علاقت هنر احتمالا اقای ح بخاطر من سیگاری شده بوده؟🥲
queen_of_hearts0101 عضویت: 1404/05/21 تعداد پست: 467 دقیقا درسته بنظرت بزودی آشتی داریم ؟ آره تا یکماه عزیزم( م الف د ر) این آدم خانوادش بهت ممکنه جادو انداخته باشن دعای مخصوص سنی ها هستش دعای یهو دی تو اسمش اینارو داره میم الف د ر