mahsaghd مدیر عضویت: 1404/01/10 تعداد پست: 381 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 8836 بازدید | 1002 پست بگید 1404/05/22 | 12:24 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
queen_of_hearts0101 عضویت: 1404/05/21 تعداد پست: 467 عزیزم سوال اخرمم اینه خصوصیات ظاهری منم میگی تو قد ۱۶۸ اینا لاغری پوستت گندمی تیره گندمی روشن نیستی ابرو اینات پر هستش تقریبا نیسبینیت کوچیکه حس میکنم عمل کردی به خودت رسیدی لباتو ژل بزن بهت میاد خیلی چشمات زیباست قهوه ای سوخته پسره هم قدس کوتاه تقریبا هیکل معمولی ظاهرشم متوسط بینیش یکم بزرگه
queen_of_hearts0101 عضویت: 1404/05/21 تعداد پست: 467 ممنون گلم آدم با حرفات امیدوار میشه😘😘😘 فداتشم واقعیت خب
queen_of_hearts0101 عضویت: 1404/05/21 تعداد پست: 467 سلام با اونی که دوسش دارم ازدواج میکنم؟ 🥲 سلام بله
queen_of_hearts0101 عضویت: 1404/05/21 تعداد پست: 467 فامیل شوهرم یا فامیل خودم؟؟؟اره چون زیاد عصبی و ناراحتم شاید بخاطر همونه ناراحت شده🫠💔 جفتشون سمی هستنقشنگ مشخصه جنینت داره آزار میبینهتعیین جنسیت رفتی؟
queen_of_hearts0101 عضویت: 1404/05/21 تعداد پست: 467 یه سوال دیگه خواهرم با من و شوهرم مشکلی داره? نه زیاد ولی تو دلت پاک تره از اون از خود گذشتگی بیشتری داری
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25433 نقاشی گلم ان شاءالله اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25433 بله میخورین بهم و ممکنه به ازدواج ختم شهبعد اربعین خیر ولی تو شهریور میاد اخلاق عبدالله رو میگی؟چطوره؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25433 خودت لطیف و مهربون و با پشتکار قوی ع سیاست مدار و عاشق گیم به آقا بستگی داره ولی فعلا بهش دل نبند درسته خودم حس خودم میگه چطوریم؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25433 نه زیاد ولی تو دلت پاک تره از اون از خود گذشتگی بیشتری داری دانشگاه نقاشی میرم یا یکی از رشته های تجربی؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
12345بانو عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 14534 نه زیاد ولی تو دلت پاک تره از اون از خود گذشتگی بیشتری داری اره درسته ولی حس میکنم شوهرم خوشش نمیاد ازش..خواهرشوهرم حرفامو به مادرش گفته؟از کارش پشیمونه؟
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25433 بله میخورین بهم و ممکنه به ازدواج ختم شهبعد اربعین خیر ولی تو شهریور میاد اخلاق روحی هردومونو میگی؟رشته اون بین حسابداری و مهندسی کدومه؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25433 چشم دخترخالم بارداره؟من(اول اسمم ف)از نظر خلق و خوی و اخلاق به اقای که اول اسمش (ع)میخورم؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته