mahsaghd مدیر عضویت: 1404/01/10 تعداد پست: 381 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 8836 بازدید | 1002 پست بگید 1404/05/22 | 12:24 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahsaghd مدیر استارتر عضویت: 1404/01/10 تعداد پست: 381 قربونت برم الهی عزیزمببخشید ی سوال طبیعی باردار میشم یا آی یو آی یا آی وی اف🙈 نه عزیزم اگه صبر کنید طبیعی
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25433 اسی بنظرت یکی از رشته های تجربی میخونم یا نقاشی میرم؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mahsaghd مدیر استارتر عضویت: 1404/01/10 تعداد پست: 381 درسته گلم بارداره♥️از آقایی که اول اسمش ع داره و هفته گدشته دیدمش چی حس میکنی؟ دوست داره قد بلند مهربونم و صادق
negab عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 1788 بله بازم ممنون اسم اون شخصي كه باهاش اينده ازدواج دارم ميتوني حس كني؟
sarina12135 عضویت: 1403/11/25 تعداد پست: 9816 ای بابا بمیرم برات 🥲ایشالا ننه باباش بمیرن مردک بچه ننه بیشعور عزیزم منم میگی به نظرت امسال پرستاری یا مامایی آزاد قبول میشم؟یا پشت میمونم؟دنیا چی اون به نظرت پشت میمونه یا دارو یا فیزیو میاره؟ بعد با دختر عموم آشتی میکنم تو همین دو سه روز ؟
queen_of_hearts0101 عضویت: 1404/05/21 تعداد پست: 467 خدا نکنه عزیزدلم🥹 آره واقعا دارم اذیت میشم💔 هرچی زودتر طلاق بگیری بهتره عقدی یا خونشی؟حس میکنم عقدی عزیزم اگه عقدی و دختری هنوز طلاق بگیر اسمشو پاک کن از شناسنامت
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25433 دوست داره قد بلند مهربونم و صادق درسته تقریبا♥️اسی جونم من اول اسمم ف خب اونم ع میشه بگی اصلا به هم میخوریم؟میاد شهر ما بعد اربعین؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
asal0028 عضویت: 1404/01/24 تعداد پست: 3199 نه عزیزم اگه صبر کنید طبیعی من دور تو بگردم عشقمانشاالله 🙏🙏 عشق فقط یک کلام امام رضا علیه السلام ❤️
mahsaghd مدیر استارتر عضویت: 1404/01/10 تعداد پست: 381 شخصیت خودم و آقای ع رو میگی؟باهم سازگار نیستیم؟ خودت لطیف و مهربون و با پشتکار قوی ع سیاست مدار و عاشق گیم به آقا بستگی داره ولی فعلا بهش دل نبند
یادداشت_های_یک_جهنمی عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 6376 هرچی زودتر طلاق بگیری بهتره عقدی یا خونشی؟حس میکنم عقدی عزیزم اگه عقدی و دختری هنوز طلاق بگیر اسمشو ... آره عقدم عزیزم حس میکنی برگرده؟یا بیاد منو ببینه؟زنی جز من تو زندگیشه؟
mahsaghd مدیر استارتر عضویت: 1404/01/10 تعداد پست: 381 اسی بنظرت یکی از رشته های تجربی میخونم یا نقاشی میرم؟ نقاشی گلم
تنها_آرام_مرموز عضویت: 1403/02/23 تعداد پست: 25 اون کاری که دارم انجام میدم به نتیجه می رسه؟و اینکه چه زمانی ازدواج می کنم؟باکی؟ منو نگفتین🥺
queen_of_hearts0101 عضویت: 1404/05/21 تعداد پست: 467 عزیزم میشه لطفا این سوالمم جواب بدی خیلی مهمه برامباهاش ازدواج میکنم؟ آدم ازدواجی هستش اگه خودت بخوای میتونی کاری کنی بیاد خواستگاری چون تو فکر ازدواج هست
mahsaghd مدیر استارتر عضویت: 1404/01/10 تعداد پست: 381 من دور تو بگردم عشقمانشاالله 🙏🙏 قربونت بشم احساس میکنم شما یکی از رشته های تجربی هستین پرستار یا پزشک عمومی ؟