mahsaghd مدیر عضویت: 1404/01/10 تعداد پست: 381 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 8836 بازدید | 1002 پست بگید 1404/05/22 | 12:24 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahsaghd مدیر استارتر عضویت: 1404/01/10 تعداد پست: 381 ای جاااااانم خدا از دهنت بشنوه برای کلی دعا میکنم عزیزم فداتشم
پرسوناژ عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 937 یک الی دو سال دیکه من امسال آزمون استخدامی قبول میشم؟کی باردار میشم؟ عاقلان نقطه پرگار وجودند ولی،عشق داند که در این دایره سرگردانند.
negab عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 1788 گاهی مشکلات جسمانی براش پیش میاد بله اين هست منظورم اينه هميشه پيشم ميمونه ؟
mahsaghd مدیر استارتر عضویت: 1404/01/10 تعداد پست: 381 ای بابا مرسی بعد دختر عموم چی به نظرت پزشکی یا دارو یا فیزیو اینا رو میاره؟ یا میمونه پشت کنکور؟ خیر پزشکی قبول نمیشن ولی دارو اره
asal0028 عضویت: 1404/01/24 تعداد پست: 3199 فداتشم قربونت برم الهی عزیزمببخشید ی سوال طبیعی باردار میشم یا آی یو آی یا آی وی اف🙈 عشق فقط یک کلام امام رضا علیه السلام ❤️
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25433 بله درسته گلم بارداره♥️از آقایی که اول اسمش ع داره و هفته گدشته دیدمش چی حس میکنی؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mahsaghd مدیر استارتر عضویت: 1404/01/10 تعداد پست: 381 من کِی ازدواج میکنم طول میکشه ولی با کسی که دوسش داری
سالیوآن عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 10169 خیر پزشکی قبول نمیشن ولی دارو اره من کِی ازدواج میکنم هیچ قدرتی، بالاتر از قدرت خدا نیست🪽
mahsaghd مدیر استارتر عضویت: 1404/01/10 تعداد پست: 381 آقایی که اول اسمش ع داره به خانومی که اول اسمش ف داره از نظر اخلاقی به هم میخورن؟اخلاق هردوطرف چطوره ... خیر کاملا شبیه همدیگه نیستنخانم زودرنج و برونگرا آقا خیلی شوخ طبع و اصلا اهل جنب و جوش و بیرون نیست
mahsaghd مدیر استارتر عضویت: 1404/01/10 تعداد پست: 381 من امسال آزمون استخدامی قبول میشم؟کی باردار میشم؟ بله دو سال دیگه
mahsaghd مدیر استارتر عضویت: 1404/01/10 تعداد پست: 381 بله اين هست منظورم اينه هميشه پيشم ميمونه ؟ بله
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25433 خیر کاملا شبیه همدیگه نیستنخانم زودرنج و برونگرا آقا خیلی شوخ طبع و اصلا اهل جنب و جوش و بیرون نیست شخصیت خودم و آقای ع رو میگی؟باهم سازگار نیستیم؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته