2777
2789
عنوان

کارم درسته مادرم اذیتم میکنه

98 بازدید | 12 پست

من از بچگی مادرم طوری رفتار کرد انقد عین ادمای ضعیف رفتار کرد اتقد نقش قربانی رو بازی کرد و همیشه وابسته بود 

ک قشنگ ب من نقش والد داده من همش بابد بشینم ب مشکلاتش گوش بدم و باهاش بحث کنم و حرص بخورم. قشنگ جامون عوض شده ب جای اینکه اون بادم بده من بابد یادش بدم 

و همیشه بابت اینکه با دوستاام بیرون میرم یا چند ساعت خونه نیستم ک خوش بگذرونم بهم میخاد عذاب وجدان بده ک منو تنها گذاشتی مادرتو ول کردی رفتی. من اینجا تنها بودم من منتظر بودم 

خسته شدم این رفتاراش باعث شده  بقیه هم ازم استفاده کنند 

من متوجه نباشم 

تصمیم گرفتم دیگه مثل قبل نباسم امروزم  زنگ زدم ب دوستم بریم بیرون  شروع کرد ک تو منو میخوای ول کنی بزی. منم  خیلی تند گفتم حق نداری بابت ی تفریح ساده و معاشرت با بقیه ب من عذاب وجدان و احساس گناه بدی  من مسئول تو نیستم سعی کن با بقیه ارتباط بگیزی و بزی بیرون ب من ربطی نداره تنهایی 

کارم بد بود؟ خسته شدم اخه چه گناهی کردم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارت درست بود شاید بهتر بود با لحن بهتری بگی

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

نه حق داری نقش خودتو بازی کنی ولی سعی کن اروم تر باهاش برخورد کنی تا کم کم متوجه بشه

متوجه نمیشه  اگر کلی باهاش صحبت کنم و حرف بزنم بازم همون رفتارای قبلی رو تکرار میکنه 

الانم ک تند گفتم بازم تکرار میکنه چون اصلا نمیتونه بقیه رو درک کنه فقط بلده  غر بزنه ادای قربانی هارو دراره بقیه درکش کنند  همه چیز براش ی طرفه هست

عزیزم مادرته اینجوری رفتار نکن گناه دارهچتد باری ببرتش پارک با خانم ها اشناش کنبراش دوست پیدا کنبفرس ...

من گناه نداشتم ک  باهام اینجوری رفتار کرد با نادانی باعث شده من کلی ضربه روحی و روانی بخورم تاره الان ک عقلم رسیده بفهمم تپ چه الگوهای رفتاری اشتباهی هستم

متوجه نمیشه اگر کلی باهاش صحبت کنم و حرف بزنم بازم همون رفتارای قبلی رو تکرار میکنه الانم ک تند گفت ...

کآره درست رو انجام بده ،مادرت ناآگاهانه داره از رفتارش هم لذت میبره و هم حس گناه به بقیه

باید یمدت ادامه بدی تا شرایط رو بپذیره ،اصلا هم احساس گناه نکن عزیزم

عزیزم مادرته اینجوری رفتار نکن گناه دارهچتد باری ببرتش پارک با خانم ها اشناش کنبراش دوست پیدا کنبفرس ...

هیچ تلاشی نمیکنه فقژ میگه من ک روحیه این چیزارو ندارم  میگم خب برو مشاور روانشناس حرف بزن اصلا دارو مصرف کن 

باز میگه برم چی بگم. حرفی ندارم 

دیوونه شدم  فقط عادت کرده  نقش قربانی بازی کنه