2777
2789

سلام خانما من این ماه میخوام اقدام کنم رفتم دکتر قرص لتروزول و امپول hmg داده از دیروز تخمدان چپم تیر میکشه گفته ۱۱ پری برم دوباره چک کنه اگه خوب بود اقدام کنم 

میخواستم ببینم کسی بوده قبل بارداری تخمدان چپش تیر بکشه بچش پسر بشه چون میگن اگه تخمک از تخمدان راست ازاد بشه بچه دختر میشه میخواستم ببینم چقدر صحت داره؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سر مسرتون رژیم خاصی رو رعایت کردین؟

اره فلفل زیاد میخوردیم از کیت تخمکگذاری استفاده کردم ک درست ساعات اولیه ازادسازی رابطه داشته باشم و اینکه پوزیشن هم خیلی مهمه

💚الحمدلله کما هو اهله💚

چه دروغی تعیین جنسیت به عهده اسپرم مرد هست 

در ضمن تیر کشیدن تخمدان ممکنه به علت کیست ریز یا تنبلی اون تخمدان باشه

از آبان انقد درگیر جنسیت نباش انقد مریضی زیاد شده فقط از خدا بخواه که سالم باشه

کاربری دست دو نفر هست ....خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔

اره فلفل زیاد میخوردیم از کیت تخمکگذاری استفاده کردم ک درست ساعات اولیه ازادسازی رابطه داشته باشم و ...

میگن کیت اگه مثبت شد ۴۸ الی ۳۶ ساعت بعدش تخمک ازاد میشه شما کی اقدام کردین دقیقا چند بار؟

یکیم اینکه الان من تازه از پریودی تموم شدم تا اقدام رابطه داشته باشیم یا نه؟

چه دروغی تعیین جنسیت به عهده اسپرم مرد هست در ضمن تیر کشیدن تخمدان ممکنه به علت کیست ریز یا تنبلی او ...

اخه دکتر دید گفت کیست نداری دارو داده فقط تخمدان چپم تیر میکشه

میگن کیت اگه مثبت شد ۴۸ الی ۳۶ ساعت بعدش تخمک ازاد میشه شما کی اقدام کردین دقیقا چند بار؟یکیم اینکه ...

من از ۱۱ پریود تا ۱۵ هر شب یا یک شب در میون رابطه داشتم درست یادم نیس

ولی برای پسردار شدن هرچی اسپرم بیشتر باشه بهتره شانسش بیشتره پس چهار روز حداقل قبل روز مثبت شدن کیت رابطه نداشته باش

💚الحمدلله کما هو اهله💚