2777
2789
عنوان

بخت جورجینا

622 بازدید | 44 پست

عکس و فیلمای قدیمیش میاد واقعا این دختر قبلش چیز خاصی نداشته هیچ دستاوردی نداشته 

چیشد ک رونالدو اینجوری دوستش داره واقعا 

لامصب دلم میخاد بختم شبیه جورجینا باشه🤣🤣

ولی واقعا زنانگی داره خیلی مادری میکنه سیاست های زنانه رو از کجا میگیرن   من ک الگو جالبی ندارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جورجینا هم اخلاقش خوبه هم پخته و درک داره و به قول شما سیاست

الان کدوم زن حاضر بود از این همه بچه که مال خودشم نیست مراقبت کنه جز دوتا از بچه‌اش

خیلیام هستن پول دارن اما اینطور زندگی رو ندارن

شانس 

اون اگه یه کشور دیگه به دنیا می اومد و سر راه رونالدو قرار نمی گرفت چه جوری می خواست اینطوری بشه؟؟

شما شاید اگه یه مکان یا یه زمان دیگه بودی با یه آدم بهتر از رونالدوآشنا میشدی 

خوشبختی یا بدبختی از همون لحظه اول تولد شروع میشه

این کاربری دست دو نفره، اولی خودمم، دومی خودشم!

اونها فقط پول دارن ارامش ندارن ادمهای معروف وقتشون برای خودشون نیست

دقیقا وقتش صرف چی میسه تو جزیره های مختلف دذ حال خوش گذروندن هستند 

این ذهنیتم همین جمهوری اسلامی براب مردم دذست کرد ک اگه پول داسته باسی در آرامش نیستی  

همه چی که به زیبایی چهره نیس خیلی وقتا بااخلاق خوب میتونی ادما روجذب کنی جورجیناهم قبلشم تودل برو بو ...

من چهره شو نگفتم موقعیتش در برابر رونالدو رو گفتم نه خانواده خوبی داشته نه وضعیت خوب نه حتی درس خونده یا حرفه درست 

چه جوری متوجه شدی واقعا زنانگی داره و خیلی مادری میکنه

تو تمام فیلم هایی ک میاد سیاست های زنانش مشخصه. اون شیطنت و علاوه بر اون تسلطی ک ب خانواده داره. دلسوزی صبوری براب تک تک بچه ها و وایب فیلم هم نمیده