2777
2789
عنوان

تاحالا دوس پسر عصبی داشتین

492 بازدید | 51 پست

ک زیاد قربون صدقت نره 

تهاجمی باشه 

خیلی اذیت میشم 

دیشب تا الان بیدارم 

امروز قرار بود بره دانشکده دم صب بهش پیام دادم گفتم ترو خدا اخلاقتو عوض کن 

بعد ماه صفر قراره عقد کنیم 

نمیخوای تغیر کنی؟؟ 

اگه بخواین میتونم چت رو بزارم ببینین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه چند تا مثال بزن مثلا چطوریه

و اینم بدون تو با این علم داری باهاش ازدواج میکنی و اون احتمال زیاد قرار نیست تغییر کنه!

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بزار عزیزم 

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

داشتم و پارسال همین موقعه من تو بدترین شرایط روحی بودم از دستش 

و بعد که گذاشتمش کنار فهمیدم درسته نبودش غمگینم میکنه ولی وقتی هست نابودم میکنه و زجرم میدا

کاش آدما انقدر بد نبودن، یه سریاشون رو جدی جدی دوست داشتم بی شوخی.

یه چند تا مثال بزن مثلا چطوریهو اینم بدون تو با این علم داری باهاش ازدواج میکنی و اون احتمال زیاد قر ...

دقیقا

ذات آدم تغییر نمیکنه و اگه هم تغییر کنه روح و روان تغییر دهنده از بین میره

کاش آدما انقدر بد نبودن، یه سریاشون رو جدی جدی دوست داشتم بی شوخی.

بنظرت با قسم دادن اخلاقش عوض میشه؟ بنطر من بعد از عقد بسیار بدتر میشه چون راحت ترم میشه

اره مطمئن باش بعد از عقد بدتر میشه کلا مردا خرشون از پل بگذره همه چی یادشون میره