2777
2789
عنوان

تاحالا دوس پسر عصبی داشتین

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 51 پست
اره چیزینمیگه پنچ ماه پیش ی دوست پسر داشتم.... مااااااااه ولی خیلی پول نداشت خونوادشم حامیش نبودن بخ ...

پس دلت با این نیس  ن زندگی خودتو خراب کن ن اون  ....

پولم نداشته باشه مهم دله اگ عشق باشه میسازی با همه چیش

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس دلت با این نیس ن زندگی خودتو خراب کن ن اون .... پولم نداشته باشه مهم دله اگ عشق باشه میسازی با ...

چی بگم والا ب اون دوس پسرم گفتم خاستگار دارم گفت ک باشه خوشبخایت مهم تره برام اما دلم برات تنگ میشه دوس دارم برا بار اخر ببینمت منم نرفتم 

سلام ببین شوهر من زود جوش و مغروره ...پیامارو دیدم فکر کردم شوهر منه!منظور این همه اخلاقاش و حرفاش مثل شوهرمه!زود از کوره درمیاره وزود خاموش میشه !تازه این اولشه اینجوری باهات میکنه بعد چندسال بدتر میشه!نمیخام ناامیدی کنم اما زندگی پرتنش پر استرسی رو بااین پسر پیش رو خواهی داشن!و باید همیشه زیپ دهنتو ببندی که آقا وحشی تر نشه!ببخشید شوهرخودمو میگم چون یه وحشی مغرور سگ اخلاقه !

بیاین باهم مهربون باشیم