من ی سال پیش از طریق تلگرام با یکی آشنا شدم ،و باهم حرف زدیم و چت میکردیم
اون گفت که میخواد حضوری منو ببینه ،ولی من هربار بهانه میاوردم که نبینمش ،چون تجربه نداشتم ،بعد کم کم باهم سرد شدیم و اون دیگه پیام نداد و کلا ارتباطمون قطع شد
اینم اضافه کنم که شغلش میوه فروشی بود و نیسان داشت و میرفت از این ور اون ور بار میزد میاورد (همیشه هم دیر آن میشد و کم محلی میکرد)
تا اینکه چند وقت پیش یه شماره ناشناس بهم زنگ زد من ندیده بودم وقتی شمارشو سیو کردم دیدم اینه
از عصبانیت بلاگش کردم ولی بعد پشیمون شدم بهش پیام دادم گفتم چرا زنگ زدی و فلان
و اون گفت باید زنگ بزنم تا یادم بیوفتی.. خلاصه دوباره باهم حرف زدیم و من گفتم هنوز سرکارتی ،اونم گفت آره ،
این دفعه تصمیم گرفتم ببینمش ،بهش گفتم میام محل کارت اونم گفت باشه بیا
به دوستم گفته بودم بریم محل گارش میخوام ببینمش ،بعد دیدم که میگه اولین قرارمون بیا بیرون همو ببینیم ،گفتم باشه ولی گفتم من با دوستم میام ،اولش گفت خجالت میکشمو فلان ،...بعد گفت خب بیارش هرجور راحتی .،منو دوستم تو پارک منتظرش شدیم، که دیدم گفت پس منم دوستمو میارم ،منم گفتم باشه
بعد اومد دنبالمون با دوستش خیلی خوب حرف میزدن ،بعد گفتن بریم کافه چطوره؟
منو دوستم اوکی دادیم رفتیم کافه آلاچیق داشت ،اونا گفتن شما بشینین تا ما بیایم ،ما رفتیم تو آلاچیق ،بعد برامون قلیان و....آوردن بعد از چند دقیقه دیدیم اینا پیداشون نشد ،.یهو برقا رفت و....
بهش زنگ زدم جوابمو داد میگفت علو علو بعد تلفن قطع میشد بارسوم که زنگ زدم دیدم با مسخرگی ینفر میگه علو علو بازم تلفن قطع شد به دوستم گفتم بریم ببینیم اینا کجان اصن
رفتیم بیرون دیدیم اینا رفتن ،مارو اونجا ول کردنو رفتن
واقعااااا ناراحت شدم،من خیلی دوستش داشتم😖🥺💔
با این کارش از چشمم افتاد....
و بعد دیدم چتامونو دوطرفه پاک کرده
شما این کارشو چی توصیف میکنین ؟؟
بنظرتون چرا این حرکتو زد؟؟