2777
2789

ما ده جلسه عمومی مبتدی رفتیم 

به دخترم گفتم بیا تکمیلی رو خصوصی بریم چون خیلی ایراد داریم واقعا،خیلی ایراد داریم 

خلاصه الان جلسه پنج هستیم من کرال سینه بدون دست رو مسافت های نزدیک و کم عمق خوب میرم اما تا میریم پر عمق کرال سینه بدون دست رو واقعا هر چقدر پا میزنم نمیرم جلو،هی پا میزنم هی پا میزنم یه کوچولو میرم جلو واقعا دلسرد شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی میری توی آب سرت رو جوری تنظیم کن که چشمت به کف استخر باشه وشنا کنی

مربی میگه اونقدر کف استخر رو نگاه کردی سرت رو زیادی زیر نگه داشتی و برای هواگیری سختت میشه

ندیده میگم سرت زاوبه داره و سمت بالاست

صورتت بابد مماس با کف استخر باشه

بدن سبک و صاف

پاهاتو نشکون و از رون پا ..پا بزن

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

مربی میگه اونقدر کف استخر رو نگاه کردی سرت رو زیادی زیر نگه داشتی و برای هواگیری سختت میشه

خب من اگه روبرو رو نگاه کنم درست نمیتونم برم

فقطم باتکراروتمرین پیشرفت میکنی هرکس یه قلق داره

ببخشید اگه جوابتون رو ندادم یوقت..حوصله خودمم ندارم

ندیده میگم سرت زاوبه داره و سمت بالاستصورتت بابد مماس با کف استخر باشهبدن سبک و صافپاهاتو نشکون و از ...

ببین من نمیدونم چیکار کنم بدنم سبک و صاف باشه ،مربی میگه زیادی خودتو سفت نگه میداری،اما من بلد نیستم چطوری زیر آب خودمو شل کنم