2777
2789

من داشتم از هفته ی ۵ تا هفته ۱۰ لکه بینی و خونریزی داشتم.

هفته ی ۱۳  خدار و شکر نبود.

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من داشتم از هفته ی ۵ تا هفته ۱۰ لکه بینی و خونریزی داشتم. هفته ی ۱۳  خدار و شکر نبود.

سایزش یادت نیست؟

من 4 روزه لک بینی دارم اعصابم بهم ریخته

دکترت بهت چی دادوچقد استراحت داشتی؟

من سایزش ۱۹*۷ هنوزم خوب نشده از هفته ۵ البته این ی روزه از وقتی شیافت استفاده میکنم بهتر شده 

لک بینی داری یا خونریزی؟

استراحت مطلقی؟

سایز یکی منم 14 در 4 میلی هستش

من تو شش هفته داشتم ٦٠ درصد ساك حتملگي رو پر كرده بود بعد دو هفته استراحت مطلققققق و شياف پرژسترون ا ...

جدی گلم؟

من الان 4 روزه تقریبا استراحت مطلقم فقط سه دقیقه تا بهداری راهه با ماشین میبرنم و میام روزی دوبار که آمپول بزنم

اما هنوز لک بینی دارم

البته نه رولباسم وقتی خودمو با دستمال پاک میکنم

اونم ترشحم قهوه ایه

دو روز اول خون خشک شده قهوه ای بود

سایزش یادت نیست؟ من 4 روزه لک بینی دارم اعصابم بهم ریخته دکترت بهت چی دادوچقد استراحت داشتی؟

فکر کنم هفته ی ۷ سایزش ۳۷ در ۱۶ میلی متر بود.

دکتر شبی بهم یه شیاف داد.

ولی چون خونریریه جزیی کردم خودم شیافم رو روزی ۲ تا کردم استراحتم هم بیشتر کردم.

تقریبا بیشتر وقتا دراز کشیده بودم.نمازم هم نشسته میخوندم. یه کم بیشتر فعالیت میکردم خونریزی میکردم و درد داشتم.

استراحتم رو بیشتر کردم و الحمدالله هفته ی ۱۰ لکه بینیم تموم شد و سونوی ۱۳ هفته گفت هماتومم رفع شده.

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
من تو شش هفته داشتم ٦٠ درصد ساك حتملگي رو پر كرده بود بعد دو هفته استراحت مطلققققق و شياف پرژسترون ا ...

سایزش یادت نیست؟

برا من زده قسمت فوقانی ساک حاملگی

جدی گلم؟ من الان 4 روزه تقریبا استراحت مطلقم فقط سه دقیقه تا بهداری راهه با ماشین میبرنم و میام روز ...

اصلا اصلا نگران نباش يني فكرنكنم واسه كسي به اندازه مال من بزرگ بوده باشه هيچي نيس آروم آروم جذب ميشه فقط استراحت مطلق

فکر کنم هفته ی ۷ سایزش ۳۷ در ۱۶ میلی متر بود. دکتر شبی بهم یه شیاف داد. ولی چون خونریریه جزیی کردم ...

الحمدلله

سایز مال من بزرگه؟

مشکلی برا دوقلوهام که پیش نمیاد؟

من تقریبا 4 روزه استراحت مطلقم

نمیشه برم سفر با قطار؟

چون اینجا کسی رو ندارم وهمش خونه مادرشوهرم شلوغه

خسته شدم اینجا