2777
2789
سایزش یادت نیست؟ برا من زده قسمت فوقانی ساک حاملگی

سونو و بیرون هم زیاد نرو.

من با وجود لکه بینی و خونریزی تا الان ۲ بار رفتم سونو.

یه بار۷ هفته برای قلب یه بار هم ۱۳ هفته سونوی ان تی.

چون غیر استراحت و پروژسترون کار دیگه ای نمیشه کرد.

استرس هم اصلا نداشته باش.

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

١٥ روز بعد ١٥ روز دوباره رفتم سونو گفتن ريز شده سره ماه ي بار ديگه كه رفتم واسه غربالگري اول گفتن ه ...

الحمدلله

واقعا خوشحال شدم برات

برا من و نی نیهامم دعا کن

الحمدلله سایز مال من بزرگه؟ مشکلی برا دوقلوهام که پیش نمیاد؟ من تقریبا 4 روزه استراحت مطلقم نمیش ...

عزیزم بهتره یک هفته ای صبر کنی تا بهتر بشی بعد برو سفر.

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
عزیزم بهتره یک هفته ای صبر کنی تا بهتر بشی بعد برو سفر.

خونه مادرشوهرم اصلا نمیشه بمونم

یا اونا میان یا من باید بیام

اصلا نمیشه استراحت کنم

فعلا یه هفته گذشته از استراحتم

خونه مادرشوهرم اصلا نمیشه بمونم یا اونا میان یا من باید بیام اصلا نمیشه استراحت کنم فعلا یه هفته ...

بهتره بگی فعلا اونا بیان.

توکلت به خدا باشه.

مال شما هم کوچیکه.

ان شاالله به همین زودی رفع میشه.

لک بینی داری یا خونریزی؟ استراحت مطلقی؟ سایز یکی منم 14 در 4 میلی هستش

اولش برای چند. ساعت خونریزی بعد شد لکه بینی هفته ۵ قلب و جنین دیده نشد ولی ۱۰ روز بعد رفتم سونو. باز قلب و جنین دیده شدن و هماتوم هم تشخیص دادن  الان استراحت مطلق هستم و توالت فرنگی و اینا  نگران نباش فقط پیگیری کن و. استراحت

پسرم هدیه حضرت فاطمه تو روز شهادتشه روزی که بی بی چک مثبت شد ۱۳۹۶/۱۲/۰۱🌷
قلب نی نیت رو چک کردی؟ من نگران دوقلوهامم

نگران نباش هر. چی خدا بخواد. منم هنوز. بهم میگن خطر. سقط هست تا این شیافت رو استفاده کنم باز. دو. هفته دیگه برم سونو. که ببینم هماتوم جذب شد یا نه خیلیا این مشکلو دارن چیز. خاصی نیس

پسرم هدیه حضرت فاطمه تو روز شهادتشه روزی که بی بی چک مثبت شد ۱۳۹۶/۱۲/۰۱🌷
ان شاء ا..  یعنی این لک بینی قهوه ای مشکلی پیش نمیاره؟

نه عزیزم 

خیلی ها تو بارداریشون این مشکل رو داشتن و 

بچه هاشون به سلامت دنیا اوندن.

حتی اینجا کسایی بودن که با وجود دفع لخته  مشکلی برا نی نی پیش نیونده.

فقط بابد استرس نداشته باشی  .

۱ قاشق نشاسته رو تو یه لیوان اب سرد حل کن بخور .به هم زیاد بخور برای رفع لکه بینی خوبه.

انانا س هم نخور خونریزی رو زیاد میکنه.

2790
2778
2791
2779
2792