2777
2789
عنوان

افسرده شدم

99 بازدید | 15 پست

من یه دختر ۱۶ سالم 

حقیقتش دیشب ساعت۱۱مثلا رفتم بخوابم ولی تا ساعت۱و ۴۰دقیقه همش داشتم گریه میکردم و حالم بد بود 

خودمم دقیق نمیدونم چرا

امروزم همینطورم حتی الان

احساس میکنم به جایی که هستم تعلق ندارم اژ طرفی دوستامو میبینم

آدمای شاد و برونگرا و بی دغده ای که تنها نگرانیشون اینه که لبوبو یا آیفون۱۶بخرن 

ولی من اینجا....

دارم خیلی بزرگتر از سنم میفهمم الان شبیه یه دختر ۲۸ساله هستم که حس میکنم تا الان زندگیم پوچ و بی معنی بوده دلم میخواست پسر بودم الان که دلم گرفته با آزادی کامل برم یه گوشه تو خیابون خلوت کنم با خودم 

ولی نه پسرم نه پولدار

از کجا شروع کنم چی بگم 

الان من اینجا روی تخت دارم اینو با یه گوشیی شیائومی معمولی مینویسم و بغض دارم 

یکی دیگه توی قصر باباش داره با گوشی آیفون۱۶پرومکسش برای دوست پسرش پیام میده(دیدم که میگم) الان همسن منه بازیگر هست هم شهرتشو داره هم پولشو استرس هیچی نداره 

حالا من تو این سن با وجود اینکه دخترم میخوام هرطور شده یه پولی بدست بیارم دارم ترید یاد میگیرم که میبینم به هیچ دردی نمیخوره ناامید شدم از همه چی

نمیتونم حسمو خوب بیان کنم

ولی فکرکنم بفهمین چی میگم

یا اون دختره هر روز با یکی میره بیرون اونوقت من تو این سن حتی حوصله دوستامم ندارم و باهاشون نمیرم بیرون (چون همشون دغدغه های الکی دارن)

احساس میکنم هیچکس درکم نمیکنه

دیشب فقط میخواستم یکی بغلم کنه بگه همه چی درست میشه خیلی گریه کردم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تغغیر هورمونیه والا همه که پولدار نیستن خودت دلیل شادی برای خودت پیدا کن. کار هنری برای خودت پیدا کن

ولی دقیقا همه ی کسایی که میشناسم پولدارن حتی فامیلام

منم زندگیم همینه با این تفاوت که همسن تو بودم حتی یه گوشی شیائومی هم نداشتماینم که دستمه مال خودم نی ...

ولی حداقل اطرافیانت به اندازه اطرافیان من پولدار نبودن که اینطور داغون بشی

ولی حداقل اطرافیانت به اندازه اطرافیان من پولدار نبودن که اینطور داغون بشی

ولی آدم باید به همین چیزایم‌ که داره قانع باشه و بگه شکرت چون هستن کسایی که وضعشون از ماهم بدترع

ولی آدم باید به همین چیزایم‌ که داره قانع باشه و بگه شکرت چون هستن کسایی که وضعشون از ماهم بدترع

اینکه هستن آدمایی که وضعشون از ما بدتره دلیل نمیشه زندگیمون این باشه و ازش راضی باشیم 

خب آدمایی هم هستن اونقدر پول دارن که نمیتونی تصور کنی

اینکه هستن آدمایی که وضعشون از ما بدتره دلیل نمیشه زندگیمون این باشه و ازش راضی باشیم خب آدمایی هم ه ...

خب بنظرت اگر ناراضی باشی و همش غصه بخوری و حسرت زندگی بقیه رو داشته باشی باز حل میشه ؟!

جز اینکه زندگی رو از اینیم که هست تلخ تر کنی