2777
2789
عنوان

وقتی آدم خوبیم اما کسی نمیبینه

46 بازدید | 4 پست

من شاغلم محیط کارم مردونس خیلی ملاحظه میکنم که مرد متاهلی سمت من نیاد همش به خانومش فکر میکنم که منتظره همسرشه هر چند خودشون اصلا رعایت نمیکنن ولی حداقل میگم من ینفر زندگی کسیو خراب نکنم خیلی کار میکنم با وجدان کار کردم خیلی نزدیک مدیریت نمیشم نمیخوام با پاچه خواری خودمو خوار کنم اما متاسفانه خانومای مشکل دار راحت پیشرفت میکنن و من همیشه فقط نگاه کردم و کار کردم هیچکس متوجه نخواهد شد که من آدم سالمی هستم خیلی دلم برای خودم میسوزه بنظرتون مدیرمون میبینه چون اتاقم دوربین داره و همیشه چک میشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مدیر نبینه خدا که میبینه منم مثل شما هستم دقیقا بقیه خیلی پیشرفت دارن و بقیه بهتر اونجور آدم ها رو ت ...

خدا واقعا میبینه؟امروز همکارم میگه تو بداخلاقی نمیدونه که با اون بداخلاقم چون زن داره

خدا واقعا میبینه؟امروز همکارم میگه تو بداخلاقی نمیدونه که با اون بداخلاقم چون زن داره

دقیمت همین حرف به من سرکار میگفتن احمق ها ولی بیخیال باش کار خودت بکن در حد رسمی و احترام باهاشون صحبت کن که پرو نشن