2777
2789
عنوان

مادر سمی

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 30 پست
مادرت میتونست بیاد و نیومد؟یعنی شرایط جسمیش و داشت یا مشکل خاصی نداشت؟یا عمدا نیومد!

بخدا سالم سالم سالم  بود  از عمد نیومد و ی چیزی حتی نپرسید روز زایمانت کی هست من ی پرستار گرفتم تو تاپیکاهام هست .تو خونه هم شوهرم با هزاااار منت ازم مراقب  کرد تا چهل روز بچه منو ندید

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

از این به بعد هیچی بهش نگین، بگو مثلا همسرم بود، همسایه بود، برای این مدل آدمها هر چقدر کمتر امار بد ...

بخدا دخترم ک بچس گفت چرا گفتی مامان من اصلا بفکرم نرسید بد بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هرچی میخرم مادرم میگه براچی خریدی

ظرفشویی خریدم گفت لازم نبود.مادرای مردم خوشحال میشن میگن بزار دامادم برای زنذگیش خرج کنه.

مریض شدم التماس کردم بیا سه روز پیشمون بمون گفت نه ماشین میگیرتم دو ساعت فاصله مونه.ولی مسافرت میریم میگه منم میبردید.هیچ حرفی از خرج و مخارج نمیزنه ینی شما باید بدید خرج سفرو

میرم خونشون میوه ک هیچ غذای فریزری میاره

چندماه یه بار میرم خونشون.

تک بچه ام نه خواهر دارم نه برادر.تو عقد شوهرم میومد تااز در میومد تو مامانم میرفت بیرون میگفت خودت میدونی یه چیزبپز....

چقد میخای بگم برات....

مادرت میتونست بیاد و نیومد؟یعنی شرایط جسمیش و داشت یا مشکل خاصی نداشت؟یا عمدا نیومد!

مادر من اومد فقط چون مادربزرگم دعواش میکرد شام و ناهارم تخم مرغ بود و دعوا بچه رو سپردم بهش گرفت خوابید تا صبح کلی دعوا راه انداخت بین منو شوهرم میگفت شوهرت قصد تجاوز به دخترشو داره ووووو😑

مادر من جوریه ک یه کفش یا روسری بخرم کلی حسادت میکنه علنا میگه حتی میوه بخوریم میاد میگه خوشبحالتون ...

عزیزم بنظر من ازش دوری کن من برای  خواهر مجردم و مادرم بعداز فوت پدرم صدمو براشون گزاشتم بخدا یاد محبت‌های ک بهش کردم  میفتم گریم میگیره ولی مادر من لیاقت ندارع اصلاااااا لیاقت ندارع خیلی برام سخت گزشت چون من خانواده شوهرمم خیلی وحشی هستن اما به این نتیجه رسیدم شانسم از زندگی همینه باهاش کنار اومدم الان منم عیننن مادرم خودش شدم محبتی نکنه منم محبتی ندارم نسبت بهش..مادرمو خواهرم واقعن خیلی عوضی بازی درآوردن. من شوهرم مغازه باز کرد بهشون نگفتم تاین حد برام غریبه شدن.توهم نگو لباس قشنگاتپ اونجا نپوش آرایش نکن  پیشش میری زیاد نخند خوشحال نباش چون من هرکدوم ازینارو داشتم برعکسش شدم به بدبختی افتادم...در ضمن ی چیز دیگه من مادرم الان خواهرم عروس شده شبا باید یکی بره پیشش بخوابه من شبا با دوتا بچه ک میرم پیشش  دوتا بچه کوچک من ی شامی درست نمیکنه  فک کن بری پیش مادرت اونم بخاطر خودش ک تنهاس بچهام گشنه میخابن یا باید شام از خونه خودم ببرم  بعد نصفه شب کلر خاموش می‌کنه ی کارای گدا بازی منم نمیرم

من هرچی میخرم مادرم میگه براچی خریدیظرفشویی خریدم گفت لازم نبود.مادرای مردم خوشحال میشن میگن بزار دا ...

مال منم بخون...من چندتا خواهر برادر دارم فقط برای من اینجوریه می‌دونی چون همش ساکت بودم ولی من نمیبخشمش.بخاطر همین کاراش آبروی منو جلویمادر شوهرم برد  الان چهار ساله با مادرشوعرم قهرم منو آدم حساب نمیکنه ی زنگی بزنه

مال منم بخون...من چندتا خواهر برادر دارم فقط برای من اینجوریه می‌دونی چون همش ساکت بودم ولی من نمیبخ ...

اخه چجور میشه ادم تحمل یه دونه بچه رو نداشته باشه؟

چندماه یه بار برم خونشون سریع زنگ میزنه میگه اینو بخر اونو بخر بیار.دندونام کامپوزیت کردم شروع کرد مسخره کردن.استخدام شدم یهو قیافه غمگین گرفت وقتی فهمید.

من هرچی میخرم مادرم میگه براچی خریدیظرفشویی خریدم گفت لازم نبود.مادرای مردم خوشحال میشن میگن بزار دا ...

مامان منم دقیقا همینه دقیقا غذای فریزری بدون میوه ناراحت میشه چیزی بخرم جلوم گریه میکنه حتی بفهمه بچمو کلاس نوشتم یا لباس خریدم میشینه گریه میکنه میگه باید منو ببرید سفر بخرج خودتون ووو

چرا تجاوز به دختر خودش،؟؟

دخترم چهارساله بود مامانم نبردش حمام من زایمان کرده بودم شوهرم جلوی خودمون با لباس دخترمو برد حمام مادرم گفت شوهرت قصد تجاوز به بچه خودشو داره من تا مدتها بخاطر حرفش رفتم مشاوره و مدام به شوهرم شک کرده بودم 

عزیزم بنظر من ازش دوری کن من برای خواهر مجردم و مادرم بعداز فوت پدرم صدمو براشون گزاشتم بخدا یاد مح ...

مادر منم همینه بخدا من میرم اگه عروسمون نباشه جلوی ما کوفتم نمیذاره غذای مونده یا تخم مرغ و.... 

مادر منم همینه بخدا من میرم اگه عروسمون نباشه جلوی ما کوفتم نمیذاره غذای مونده یا تخم مرغ و....

دقیقا منم مادرم عروسامون باشن بلند میشه آشپزی می‌کنه  چه پذیرایی ولی من خودم تنها باشم کوفتن نمیزارن 

دخترم چهارساله بود مامانم نبردش حمام من زایمان کرده بودم شوهرم جلوی خودمون با لباس دخترمو برد حمام م ...

دختر منم با شورت میبره حموم چه حرفا... من بچه دوم دختر شد مادرم می‌گفت سقطش کن حالی چی خودش پسر داره پسرا سگ محلش میکنن مادخترا همش به دادش مبرسیم