2777
2789
عنوان

مادر سمی

202 بازدید | 30 پست

سلام 

من نمیدونم چرا تو خانواده شانس نیاوردم صدمو برا خانواده گذاشتم با وجود دوتا بچه هنوز هر روز زنگ میزنه اشکمو در میاره امروز سر اینکه چزا خواهرشوهرت دوبار تو هفته دعوتت کرده کلی جیغ سرم زد و اینکه حق نداری بری خونشون هرروزم میگه ک مالمو وقف میکنم با وکیل حرف میزنم کارمو سفت میکنم و.... 

من ک کلا نمیرم خونش چندماهی یبار با زور و اصرار خودش اونم میرم میگه یه قورمه سبزی پرت میکنم جلوتون از فریزر 

امروز زنگ زد کلی دعوا کرد و وقف میکنم و گفت خدا سرت بیاره و.... دهن منم باز کرد منم گفتم مادری ک تو زندگی یه غذا بهم نمیده از مالشم به من چیزی نمیرسه گفتم خواهش میکنم دیگه بهم زنگ نزن داغونم دیگه نمیدونم چیکار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زایمان کردم یک هفته قبل از زایمانم التماسش کردم سر زایمانم نیومد من تکو تنهااااااا رفتم بیمارستان زاییدم بعدشم پنج طبقه با شکم سزارین اومدم خونم ...اما الان خواهرم فقط افسردگی گرفته یک هفته رفته خونش 

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

من زایمان کردم یک هفته قبل از زایمانم التماسش کردم سر زایمانم نیومد من تکو تنهااااااا رفتم بیمارستان ...

چرا آخه از خانواده شوهر بکشی میگی هم خون نیستن آخه مادرررررر فقط زخم میزنن 

حسادت میکنه

اسی شاید باورت نشه اما من بارهااااا تجربه بهم ثابت کرده اگر به مادرم بگم ورزش کردم یهو دیگه ورزش نمیکنم اگر بگم لیزر کردم یهو لیزرم  نمیشه برم بگم تو خونم گوشت گرفتم میبنی چند ماه بچهام بدون گوشتن میمونن هروقت سوار ماشینم میشه محاااااالع ماشینم خراب نشه بعدش می‌دونی چرا چون خیر خواه من نیست انرژی منفی میفرستع

ببخشین چرا مادرتون باید بدونه خونه شما چی میگذره، کی شما رو دعوت میکنه؟؟؟ خودتون هم میگین که نمیرید ...

زنگ زد بهم پشت خط خواهرشوهرم اومد قطع کردم جواب بدم گفتم فلانی بود شروع کرد جیغ و داد دعوت ک نمیکنه ولی تا جای ممکن زنگ میزنه 

من زایمان کردم یک هفته قبل از زایمانم التماسش کردم سر زایمانم نیومد من تکو تنهااااااا رفتم بیمارستان ...

مادرت میتونست بیاد و نیومد؟یعنی شرایط جسمیش و داشت یا مشکل خاصی نداشت؟یا عمدا نیومد!

چرا آخه از خانواده شوهر بکشی میگی هم خون نیستن آخه مادرررررر فقط زخم میزنن

من از بچگی باهام سر جنگ داشت کلا نمیدونم چرا ولی از بچگی  کلا جیگرمو خون میکرد. خدارشکر از خونواده سمی اومدم بیرون الان اذیتم کنه نمیرم 

اسی شاید باورت نشه اما من بارهااااا تجربه بهم ثابت کرده اگر به مادرم بگم ورزش کردم یهو دیگه ورزش نمی ...

مادر من جوریه ک یه کفش یا روسری بخرم کلی حسادت میکنه علنا میگه حتی میوه بخوریم میاد میگه خوشبحالتون میوه میخورید من بدبختم فلان

زنگ زد بهم پشت خط خواهرشوهرم اومد قطع کردم جواب بدم گفتم فلانی بود شروع کرد جیغ و داد دعوت ک نمیکنه ...

از این به بعد هیچی بهش نگین، بگو مثلا همسرم بود، همسایه بود، برای این مدل آدمها هر چقدر کمتر امار بدین راحتترین.

⁦⁩⁦