2777
2789

دنیا بیاد همه این حس ها رو فراموش می‌کنی نگران نباش 

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببخشید ولی پسر چیه به سختی بزرگش میکنی آخرش میفته دنبال یه انتر خانوم محل هم به کسی نمیده

چرا بیفته ،خودمون دختر براش میاریم مثل آهو😆

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

چی بهشون بگم‌ جواب خوبی باشه هی میگن خداکسی رو دوس داره بهش دخترمیده 😔

عزیزم این حرفا چرته چه ربطی داره اخه مطمئن باش اونا در آرزوی پسرداشتن هستن چقدر ساده ای تو دارن دلشون رو بااین حرفا خوش میکنم

همه اینجوری نیستن بخدا

راستش از حرف اون خانوم در مورد دختر بدم اومد و خواستم معایب هر کدوم رو بگم 😄ولی حقیقت هم دختر هم پسر اگه خوب تربیت بشن واقعا خوب هستن هر دو الان من خواهر شوهرم، شوهرش رفته خارج پسرش ماشالله شده مرد خونه اگه اون نباشه کارش لنگ میمونه

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.