2821
2789
عنوان

جنسیت پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 39 پست
راستش از حرف اون خانوم در مورد دختر بدم اومد و خواستم معایب هر کدوم رو بگم 😄ولی حقیقت هم دختر هم پس ...

اره واقعا جفتش هدیه خداهست من خدا شاهده ازاول هرکی گفت دخترگفتم هرچی خداداد سالمش باشه 

از اون زنای حسود هستیا ،خودتم از دخترا بدت میاد میگی پسر بیفته دنبال یه انتر خانم،اگه از دخترا خوشت میومد میگفتی یه دختر خوشبخت بشه

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من خودم انقد سختی کشیدم بفاطمه زهرا فقط میگم سالم باشه ولی اطرافیان خستم کردن

ساده ای عزیزم؟ حسودیشون میشه  باورت نمیشه محبتی که پسر به مادر میکنه دختر نمیتونه بکنه چون پسر قدرتش رو داره و کلا پسرا مامانین به شرط اینکه مامان خوب باحوصله ای باشی هرکی دور وبرت چرت گفت اصلا اهمیت نده

اره واقعا جفتش هدیه خداهست من خدا شاهده ازاول هرکی گفت دخترگفتم هرچی خداداد سالمش باشه

مطمئن باش بچه سالم داشتن از هر چیزی مهمتره وگرنه هم دختر هم پسر نهایت سر زندگی خودشون میرن 

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

ساده ای عزیزم؟ حسودیشون میشه باورت نمیشه محبتی که پسر به مادر میکنه دختر نمیتونه بکنه چون پسر قدرتش ...

ان شاءالله مرسی عزیزم 🩵🩵دلتون پاکه دعاکن جواب ازمایش،سلفریم خوب باشه انشالله

به حرف بقیه اهمیت نده

دختر باشه پسر میخوان

پسر باشه دختر میخوان

دوتا هم جنس باشه میگن کاش جنست جور بود

دوتا جنس بود میگن ای کاش عین هم بود جنسشون راحتتر بودن

سه تا هم جنس باشن میگن اخی...

سه تا غیر هم جنس باشن میگن چهارمی هم بیار دوتا دختر دوتا پسر..

ولشون کن بابا

تن بچه سلامت و مرده شور نظر فک و فامیل و بقیه وببرن

هرچی هست با تربیت درست هست که میتونی سرتو‌ ببری بالا 

.

به حرف بقیه اهمیت ندهدختر باشه پسر میخوانپسر باشه دختر میخواندوتا هم جنس باشه میگن کاش جنست جور بودد ...

چقد حرفت کامل و ارامش داد بهم واقعا ممنون اره همیشه مردم حرف دارن ان شاءالله بحق امام حسین تن بچه هام سالم باشه حرف مردم برا خودشون 

ببین جواب دندونشکن میخوای هر وقت هر کسی این حرف رو زد فقد تو چشماش نگا کن و نیش خند بزن. تا تهش میسوزه بدون اینکه حرفی زده باشی. من خودم اولیم دختر بود کلی تیکه شنیدم میدونم این تیکهای  جنسیتی چقدر ازار دهندست. خدا روشکر ستا دارم و میدونم کی از حسادته کی از دلسوزی

کتاب 356 روز در صحبت قران از استاد الهی قمشه ای

به حرف بقیه اهمیت ندهدختر باشه پسر میخوانپسر باشه دختر میخواندوتا هم جنس باشه میگن کاش جنست جور بودد ...

واقعااااا همینه👌

تازه وقتیم دوتا دختر دوتا پسر بیاری که در مورد جنسیت در دهن مردمو ببندی باز میگن وااای 4تا زیاده.تو این اوضاع مملکت و. . 😂

ببین جواب دندونشکن میخوای هر وقت هر کسی این حرف رو زد فقد تو چشماش نگا کن و نیش خند بزن. تا تهش میسو ...

تدالعنت کنه اینجورادمارو ذوق رو از مردم میگیرن 🤕