2777
2789
عنوان

لعنت به سنگ کلیه😑😑لعنتتتتتت

240 بازدید | 24 پست

سر صبحی آخه چ مرگت بود باز شروع شد دردتتتت 

بابامم همین الان بیدار شده یه شهر دیگه جلسه مهمی داره 

خدایا باید بمونم تا هفت و اونورا ببینم آژانس هست یا ن برم بیمارستان 

یه درد خیلی شدید و سوزش که قابل تحمل نیست مسکن خوردم باز اثری نداشت😭🥲

شماهایی ک سنگ کلیه دارین چطور دفع کردین؟

سنگ شکن امتحان کردم،سنکل،شربت اورتیکا،داروی گیاهی هندوانه پخته و .... اینا رو امتحان کردم 

سنگامم بزرگن🥲

🤧

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط دکتر متخصص طب سنتی

دکتر متخصص باز گفت عمل لیزری نمیشه انجام داد😑

و فقط باز که حیفه ببینم دفع میشه یا ن 

الان حس کردم یه چیزی اومد پایین یه درد شدید هم داشت در حد ۵ ثانیه نمیدونم واقعا چیزی افتاد توی مثانه یا اشتباه میکنم

🤧

اگه سنگه بزرگه باید سنگ شکن کنی شوهرم انجام داد از درد داد میزد

یکبار انجام دادم اصلا اثری نداشت 

تحمل دردم بالاست زیاد اذیت نشدم ولی گیج بودم تا چند روز

فقط یکبار چند تا سنگ ریز دفع کردم دادم آزمایشگاه گفت ک جنسش سخت ترین جنس سنگ کلیه است...

🤧

یکبار انجام دادم اصلا اثری نداشت تحمل دردم بالاست زیاد اذیت نشدم ولی گیج بودم تا چند روزفقط یکبار چن ...

اثری نداشت چیه خخخ سنگ شکن سنگ بزرگ که دفع نشه رو خورد میکنند توی اتاق عمل ریز میشن و میوفتن

یکبار انجام دادم اصلا اثری نداشت تحمل دردم بالاست زیاد اذیت نشدم ولی گیج بودم تا چند روزفقط یکبار چن ...

عزیزم توی زندگیت آدمهای زیادی اذیتت کردن و تو خودت ریختی و کینه تبدیل به سنگ شده همه رو ببخشش و آب بهور و بالا پایین کن

مامان منم عرق خارشتر و خارمریم و گزنهتخم خربزهیه شربت بودچند تا قرصیه محلول بوداسماشونو نمیدونمسنگش ...

اون چشمه ای که من دیدم کلیپشو سمت شمال بود ولی واقعا در لحظه سنگ‌پودر میشد حالا چقدر واقعی بود نمیدونم شنیدم یک چشمه هم سمت قزوین روی کوهه این خاصیت داره سمت کردستان هم اگر چنین چشمه ای هست نمیدونم