2777
2789

ژانرش چیه؟

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اکشن فانتزی

ممنون بابت معرفی 

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
ممنون بابت معرفی

خواهشمندم 🌻 

اشپزی درکمپ بامهارت مضخرفمم خوب بود ولی فصل دومش باید بیاد امسال بعد 2سال.. اونم اکشن فانتزیه 

یکم شخصیت جونوریش شبیه کلواتس هس

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
خواهشمندم 🌻 اشپزی درکمپ بامهارت مضخرفمم خوب بود ولی فصل دومش باید بیاد امسال بعد 2سال.. اونم اکشن ف ...

انیمه‌های فصلی امسال زیاد خوب نبودن متأسفانه. ممنون بابت پیشنهادها، حتما چک میکنم 

انیمه‌های فصلی امسال زیاد خوب نبودن متأسفانه. ممنون بابت پیشنهادها، حتما چک میکنم

اره 👌🏻 

نژا1. 2 میگن خوبه پرفروشم شدن 

اره 👌🏻 نژا1. 2 میگن خوبه پرفروشم شدن

مرسی ممنون. میخواستم ame to kimi to رو ببینم، فکر میکنم ژانرش زندگی روزمره باشه. اینهایی که گفتین رو هم دانلود میکنم ❤️

مرسی ممنون. میخواستم ame to kimi to رو ببینم، فکر میکنم ژانرش زندگی روزمره باشه. اینهایی که گفتین رو ...

مشخصات خوبی داشت زیاد روزمرگی نمیبینم حوصله سر بره 

... 

#With_You_and_the_Rain

🎥 Ame to Kimi to

🔎 دیگر عنوان‌ها:

نام انگلیسی: With You and the Rain

نام فارسی: با تو و باران

نام ژاپنی: 雨と君と

📜 خلاصه داستان:

در روزی بارانی، زنی به حیوانی عجیب که در کنار جاده در انتظار است بر می‌خورد. حیوان با تمنای پذیرفته شدن، چتری به زن پیشکش می‌کند تا در دلش بشیند. زن که تحت تاثیر ذات زیرکش قرار می‌گیرد، جانور سگ مانند را به خانه می‌برد و بدین ترتیب زندگی آن‌ها در کنار یکدیگر آغاز می‌شود.

📖 اطلاعات تکمیلی:

نوع: سریالی

فصل: تابستان ۱۴۰۴

فصل (میلادی): Summer 2025

وضعیت: درحال پخش

پخش از: ۱۵ تیر ۱۴۰۴

تعداد قسمت: نامشخص

زمان پخش (ژاپن): یک‌شنبه‌ها ساعت ۰۱:۳۰

زمان هر قسمت: ۲۲ دقیقه

رده سنی: +۱۳

منبع ساخت: مانگا

تهیه‌کنندگان: TV Asahi, Kodansha, Shin-Ei Animation, KlockWorx, NBCUniversal Entertainment Japan, Crunchyroll, JR East Marketing & Communications, FuRyu, BS Asahi, INSPION Edge

استودیو سازنده: Lesprit

ژانرها: زندگی روزمره 

مشخصات خوبی داشت زیاد روزمرگی نمیبینم حوصله سر بره ... #With_You_and_the_Rain🎥 Ame to Kimi to🔎 دیگ ...

تریلرش بامزه بود. اینقدر زندگی روزمره‌ی خودمون اکشن داره که توی انیمه دنبال یکم روزمرگی آروم میگردم 😅

تریلرش بامزه بود. اینقدر زندگی روزمره‌ی خودمون اکشن داره که توی انیمه دنبال یکم روزمرگی آروم میگردم ...

اگ اینجوریه دان میکنم ببینم چطوره البته منتفرم انیمه درحال پخش ببینم یهو میبینی شد چندفصل چندسال حیرون میشه ادم

اگ اینجوریه دان میکنم ببینم چطوره البته منتفرم انیمه درحال پخش ببینم یهو میبینی شد چندفصل چندسال حیر ...

دقیقا انیمه‌ی در حال پخش بدی بزرگش همینه. من حتی مانگا رو هم صبر میکنم تا تموم بشه بعد میخونم، چون خیلی از مانگاها هم نیمه کاره رها میشن یا نویسنده فوت می‌کنه و... 

دقیقا انیمه‌ی در حال پخش بدی بزرگش همینه. من حتی مانگا رو هم صبر میکنم تا تموم بشه بعد میخونم، چون خ ...

دقیقا سر اتک و شیطان کش و... چقد من حرص خوردم بعضی جاهاشونم یادم میرفت اصلا ی وضع مسخره ای 

دقیقا سر اتک و شیطان کش و... چقد من حرص خوردم بعضی جاهاشونم یادم میرفت اصلا ی وضع مسخره ای

دقیقا 🤦🏻‍♀️