2777
2789
عنوان

شوهرم فكر كشتن من و كرده🥺

906 بازدید | 60 پست

ما باهم خيلى مشكل داريم،خيلى بداخلاقه و اصلا باهام خوب رفتار

نميكنه منم كلا افسرده شدم،يه بچه دارم من و تهديد ميكنه نميزارم بچه رو ببينى ،الان تو گوشيش ديدم از چت چى پى تى پرسيده

چطور يك نفرو بكشيم كسى نفهمه

بعد اون جواب داده من نميتونم تو اين مورد كمكى كنم مشكلت چيه،اينم گفته همسرم بخاطر بچه تحملش ميكنم وگرنه مينداختم سطل آشغال😫خيلى ترسيدم جدا از اينكه خيلى ناراحتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای بابا دختر با اورژانس اجتماعی تماس بگیر.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

این چی پی تی هم داستانی شده غلط کرده بخاد دست بهت بزنه مگه شهرهرته 

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد .کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت ؛که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند ،که حالِ همه مان خوب خواهد شد 

روانیه طرفت؟یا خوشش میاد خودشو روانی جلوه بده....چون اساسأ نمیرن از هوش مصنویی بپرسن...خودشون باهوش تر از این حرفان...

حالا چرا دوستت نداره

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه