2777
2789
عنوان

هر شب کابوس اگه پزشکی نیارم چی

830 بازدید | 97 پست

هر شب کابوس میبینم که نهایی یا کنکور دارم و هیچی نخوندم و سر جلسه ام

یا کابوس میبسنم که کنکور و نهایی داشتم اما یادم نبود و جا موندم از امتحان

وای خدا دارم دیوونه میشم

سپردم خودمو به خودت...

هر شب با اشک و جیغ از خواب بیدار میشم

خدا جون خودت میدونی که تا ۲۰ سال آیندمو هم چیدم...خداجونم تو خودت میدونی چیزی که توی قلبمه...

اگه پزشکی نیارم چی...حس میکنم تباه میشم...ورژن تباه خودم..پس همه هدفا و قول و قرارامون چی میشه...پس صورت سوخته مریم خانوم چی میشه؟خدایا خودت دستمو بگیر نذار حسرتش توی پوست و استخونم نفوذ کنه

کاربری دست دوتا دخترعموی ۱۸ و ۲۱ ساله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینه دیشب خواب دیدم ریاضی نهایی رو افتادم🤦🏻‍♀️

لطفا دعام کنید آزمونم رو خوب بدم و به هدفم برسم😍سوال کنکوری در زمینه درس خوندن داشتید،بپرسید🌹هم تجربه قبولی پیراپزشکی ها رو دارم و هم رشته تاپ...خوشحال میشم کمک تون کنم🤍دوستان عزیز اینکه رشته کی از کی بهتره به ما ربطی نداره و به هرحال از حدود رتبه های قبولی رشته ها خبر داریم و وقتی چیزی رو کلا قبول نمیشدین دیگه تخریبش نکنید حالا هر رشته ای که باشه😅جامعه درنهایت به همه شغل ها نیاز داره و اینجا هم فضای مدرسه نیست😉

تو رو خدا با خودت اینکارو نکن

ان شاالله قبول میشی 

نشدی هم فدای سرت تلاشتو کردی و مدیون خودت نیستی

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
از بس ک بهش فکر میکنی اینجوریه عزیزم

خیلی شرایط سختیه امیدوارم دوماه دیگه برسه و دانشجو شم رشته ای که میخوام🥺

لطفا دعام کنید آزمونم رو خوب بدم و به هدفم برسم😍سوال کنکوری در زمینه درس خوندن داشتید،بپرسید🌹هم تجربه قبولی پیراپزشکی ها رو دارم و هم رشته تاپ...خوشحال میشم کمک تون کنم🤍دوستان عزیز اینکه رشته کی از کی بهتره به ما ربطی نداره و به هرحال از حدود رتبه های قبولی رشته ها خبر داریم و وقتی چیزی رو کلا قبول نمیشدین دیگه تخریبش نکنید حالا هر رشته ای که باشه😅جامعه درنهایت به همه شغل ها نیاز داره و اینجا هم فضای مدرسه نیست😉

حتما موفق میشی گلم

مرسی عزیزم ایشالا❤️امیدوارم شما هم همیشه سلامت و موفق باشید😍

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز