2777
2789
😥هووووف .... جدی فرقی نداره ؟ پس دیگه جواب خودتو دادی دیگه چ دلی داری 

یعنی چی چه دلی داری؟

من هیچوقت بهش وابسته نبودم و نیستم.

وقتی منو نخواد، با شرایط من کنار نیاد، چرا اذیتش کنم؟ از زندگیش میرم بیرون.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یعنی چی چه دلی داری؟ من هیچوقت بهش وابسته نبودم و نیستم. وقتی منو نخواد، با شرایط من کنار نیاد، چر ...

اینکه جسارت جدایی رو داری ... 

اخه یه بارم جدا شدی 

اونم بافرهنگ ایران 

خعلی فکر بازی میخواد 

چون تو مستقل بودی برات قابل هضمتره

اینکه جسارت جدایی رو داری ...  اخه یه بارم جدا شدی  اونم بافرهنگ ایران  خعلی فکر ب ...

بقول معروف اب که از سر گذشت چه ۱وجب چه ۱۰۰ وجب

من دیگه چیزی برای از دست دادن ندارم باربی

می دونی از چی ناراحتم، ازینکه پای کیوانم به بدبختی هام باز کردم. باید تنهایی زندگیمو می کردم.

اره میخواستم بگم گفتم دیگه ناراحتت نکنم اگر جداشی ازش واسه اونم میشه یه تجربه تلخ از ازدواج. 

دنیا دیده؟ من دنیا دیده ام واقعا؟ خودم اینجوری فکر نمی کنم. اگر بودم انقدر اشتباه نمی کردم :(

بیشتر بنظرم قبل اینکه فک کنی تند میری چیزی ک دستگیر من شد ... بخاطر جسارتته نمیگم خوبه یا بد ... تو مدلت اینطوریه خودت باید بفهمی بعد از این تجربه هایی ک داشتی چی برات بهتره

اره میخواستم بگم گفتم دیگه ناراحتت نکنم اگر جداشی ازش واسه اونم میشه یه تجربه تلخ از ازدواج. 

اون که از روز اول منو همینجوری دیده بود، اونم باید پای تصمیمش وایسه.

اگر گندی زدیم، ۲ تایی زدیم.