2777
2789
وقتی خانوادت اونجا بودن چرا برگشتی ایران 😕 ک بعد کیوان قسمت بشه

من از اول هم کانادا نبودم، من چین بودم و قبلش هم ایران

اصلا قصد زندگی تو کانادا یا امریکا رو نداشتم.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

یعنی با خانواده زندگی نمیکردی😕 چ سخت .. و چقد مستقل

پدر و مادر من ایران بودند، سال ۹۵ فوت شدند.

من از چند سال قبلش چین زندگی می کردم.

ولی قبل از اون ایران بودم.

یکی از برادرانم امریکاست و اون یکی کانادا

اعضای خانواده ام منظورم دایی هام و خاله ام و بچه هاشون هست که همه امریکا و کانادا هستند.

همینطور چند نفر از اعضای خانواده ی پدریم.

فقط من اینجا موندم :(

بحث اینکه اصلا قرار نبود، من ازدواج کنم، من کارهامو کرده بودم که برم کانادا و مشغول گرفتم pr کارتم بودم که بعد خر شدم و با کیوان ازدواج کردم.

اونم مشکلی نداره، بلو کارت المان رو داره و راحت می تونم از طریقش  برای هر جایی که میخوام اپلای کنم ولی اون حاضر نیست هیچ کاری کنه.

گاهی حس می کنم از خانواده ام خوشش نمیاد، نسبت بهشون گارد داره.

پدر و مادر من ایران بودند، سال ۹۵ فوت شدند. من از چند سال قبلش چین زندگی می کردم. ولی قبل از اون ا ...

میدونی درسته ک تو هم دل داری اونم داره ... ولی از اول قرارتون چی بود مگه؟ اخه ببین پددو مادر با فامیل فرق  دارن تو میتونی هرازگاهی بری ب فانیل و ررادرات سر بزنی اما ... اون بحث تنها گذاشتن پدرو مادرشه ... 😕  شوهرت خواهر برادر داره؟

میدونی درسته ک تو هم دل داری اونم داره ... ولی از اول قرارتون چی بود مگه؟ اخه ببین پددو مادر ب ...

از اول هیچ قراری نداشتیم، کیوان یک خواهر داشت که فوت شد، بعد از اون بود که اومد ایران و خواست پیش پدر و مادرش بمونه.

من چی؟

من تنهای تنهام، اینجا دیگه کسی رو ندارم.

نمی دونم، نیاز دارم یه مدت از همه چیز دور بشم. میخوام دوباره برم سفر :(

امیدوارم حالت بهتر شه عزیزم😙😙اگه سفر حالتو خوب میکنه برو به فکرخودت باش خوب بودن حالت واست مهمتر از همه چی باشه

چه کسی حال مرا غیر (خدا) خوب کند...                            
پدر و مادر من ایران بودند، سال ۹۵ فوت شدند. من از چند سال قبلش چین زندگی می کردم. ولی قبل از اون ا ...

کایمهر چرا احساس میکنم خیلی با شوهرت صمیمی نیستی یعنی راحت نیستید درسته یا اشتباه میکنم؟

کایمهر چرا احساس میکنم خیلی با شوهرت صمیمی نیستی یعنی راحت نیستید درسته یا اشتباه میکنم؟

البته ببخشیدا قصد فضولی ندارم اصلا

واقعا؟

نمی دونم منظورت از صمیمی بودن یا راحت بودن چی هست؟

اما الان واقعا دلم میخواد کله اشو بکوبم به دیوار،‌ بترکه :)

واقعا؟ نمی دونم منظورت از صمیمی بودن یا راحت بودن چی هست؟ اما الان واقعا دلم میخواد کله اشو بکوبم ...

گفتی احساس میکنی از خانوادت خوشش نمیاد یه خاطر همین فکر میکنم خیلی راحت نیستید باهم نمیتونید راحت حرف بزنید یه جورایی رودروایسی دارید

از اول هیچ قراری نداشتیم، کیوان یک خواهر داشت که فوت شد، بعد از اون بود که اومد ایران و خواست پیش پد ...

خب اخه وقتی ازدواج کردین کیوان ایران بوده بخاطر پدرو مادرشو نمیخواسته جایی بره ک ... 

اون بلو کارت بدین من ب جاتون میرم المان درس بخونم 😁

گفتی احساس میکنی از خانوادت خوشش نمیاد یه خاطر همین فکر میکنم خیلی راحت نیستید باهم نمیتونید راحت حر ...

مثلا یکبار دایی ام دعوتمون کرد به یه سفر، کیوان گفت نه.

میگم میخوام برم امریکا پیش برادرم، میگه نه.

میگم میخوام عروسیمو تو کانادا بگیرم، میگه نه.

یا تو گروه های خانوادگیمون اونقدر احساس راحتی نمی کنه، همه اش حس می کنم به زور تو گروهه.

حرفم میزنم میگه تو حساسی، من از خانواده ات خوشم میاد.