2777
2789
عنوان

از شدت درد نمیتونم تکون بخورم

146 بازدید | 19 پست

یهویی وحشتناک دلم دردگرفته نمیتونم دردشو توصیف کنم 

الان ب پهلو خوابیدم خواستم تکون بخورم یهو تیر کشید و شروع کرد ب درد کردن مداوم الانم فقط همینجوری ک هستم میتونم بمونم حتی نمیتونم سر پا وایسم یا بشینم با هر نفس هم تیر میکشه 

چند روز پیش صبح هم اینطوری شدم 

البته الانم یه قرص زینک و دو سه ویتامین خوردم وقتی خواستم بخوابم شاید اثر اوناست؟

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

دکتر برو اگر دردش زیاده. البته نگران نباش

همه خوابن

منم نمیتونم تکون بخورم اصلا

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر برو اگر دردش زیاده. البته نگران نباش

نگران نیستم

فقط نفس هم دارم بزور میکشم😂 خوابم میاد 

عزیزم یعنی انقدر دردت زیاده... 😢 چقد بد نگرانت شدم

بخدا هر کاری کردم بشینم نمیتونم نکنه آپاندیسم باشه😑

اخه چند روز پیش صبح هم همینجوری شدم با دارو و اینا خوب شد 

بخدا هر کاری کردم بشینم نمیتونم نکنه آپاندیسم باشه😑اخه چند روز پیش صبح هم همینجوری شدم با دارو و ای ...

جدی... ،؟؟ وای خدا؟ عزیزم نگرانم کردی. کسی هست بیدارش کنی؟ نمیدونم چیز مهمی هست یا نه ولی نزار درد بکشی عزیزم

ببین اگر جمع کنی خودتو و خوب بشی آپاندیس هست

دقیقا همینجوریه 

دو باره دارم اینجوری میشم 

دیشب بزور بلند شدم و خمیده راه رفتم دو تا قرص استامینفون خوردم تا خوابم برد 

الانم خوب شده 

خدا کنه اپاندیس نباشه دوباره عمل و بیهوشی 😐

جدی... ،؟؟ وای خدا؟ عزیزم نگرانم کردی. کسی هست بیدارش کنی؟ نمیدونم چیز مهمی هست یا نه ولی نزار درد ب ...

مرسی که به فکرم بودین 

خمیده رفتم دو تا قرص استامینفون خوردم و الانم خوبم 

نمیدونم چرا اینجوری شدم 

زیر دلتون درد داشت؟

آره کلا محوطه شکمی از چپ تا راست ناف کشیده میشد و زیر دلم

سابقه نداشتم اینجوری اصلا 

موقع پریودیمم نیست

وای پس منم مثل شما بودم رفتم دکتر زنان گفتن کیست داشتی پاره شده منم همیشه اینجوری میشم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀ ...

خطرناکه؟

واقعا کیست دارم تو ۱۷ سالگیم😐😑

از الان مشکلاتم شروع شده💔