2777
2789

میمون‌های دیانا بیشتر عمر خود را بالای درخت می‌گذرانند و کمتر روی زمین دیده می‌شوند. علت نام‌گذاری این گونه، شباهت ابروهای حلالی شکل آن‌ها به کمانِ "دیانا"، الهه‌ی رومی است🐵🐒

حالا هی اسم بچه هاتونو را افتخار دیانا و دایانا بگذارین🐵🐒🐵🐒

😐

"وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باورم نمیشه هنوزم ادمای جاهلی مثل شما هست

خبر داری این اسم جز اصیل ترین نام های ایرانیه؟

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

باورم نمیشه هنوزم ادمای جاهلی مثل شما هستخبر داری این اسم جز اصیل ترین نام های ایرانیه؟

کجاش اسم ایرانیه؟ اسم ملکه الیزابت بوده. این همه اسمای اصیل ایرانی داریم

باورم نمیشه هنوزم ادمای جاهلی مثل شما هستخبر داری این اسم جز اصیل ترین نام های ایرانیه؟

دیانا اسم ایرانی نیست خواهرم 

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟