میمونهای دیانا بیشتر عمر خود را بالای درخت میگذرانند و کمتر روی زمین دیده میشوند. علت نامگذاری این گونه، شباهت ابروهای حلالی شکل آنها به کمانِ "دیانا"، الههی رومی است🐵🐒
حالا هی اسم بچه هاتونو را افتخار دیانا و دایانا بگذارین🐵🐒🐵🐒
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کجاش اسم ایرانیه؟ اسم ملکه الیزابت بوده. این همه اسمای اصیل ایرانی داریم
دایانا نام ملکه انگلستانه(بماند که عجب بانویی بود🥲)
دیانا به معنای الهه ماه و بخشی از یک افسانه رومی هستش. بهتره بگیم روم باستان که بخشی از ایران بوده
سری به تاریخ بزنید بد نیست
قبل از اون حتما به یه تراپیست سر بزنید برای عقده گشایی
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
اول اسم الهه بوده بعد روی میمونه گذاشتن دنبال زیر بغل ماری
خدایا شکرت. پیرو فیک بودن بعضیا امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايتیها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
منم اینو خونده بودم و با کلی وسواس اسم انتخاب کردم هر کی هم میشنوه میگه چقدر اسمش ق ...
همین🥲
بهونه هام برای گریه تکمیل بود الان بدتر شدم🫠