یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
انشالله باردار میشی امیدت ب خدا باشه خیلیا اینجوریه!دکتر رفتی؟
خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
گلم همه ی ما منتظر هستیم منتظر معجزه ی خدا ،خیلیامون منجمله خودم با دوتا سقط و پنج سال هنوز منتظرم همینطور خیلی از دوستای عزیزم ،به جمع ما خوش آمدی انشاالله زودتر تیکر دار بشی 🤲
اگ ی مدت خودمون ب بیخیالی بزنیم همه چی درست میشه ها وقتی در ب در دنبال نی نی میگردیم دورتر میشیم از خواسته هامون
خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
ان شاءالله .آره عزیزم هرماه اقدامم رفتم دکترولی نشدیکم پرولاکتین بالابود ک حل شدهربارآزمایش دادم ولی ...
مشکلی تو عکس رنگی نداشتی؟ آزمایشات خوبه همه؟شاید تعداد اقدامات کمه هر ماه؟