2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3027008 بازدید | 355201 پست

منکه خودمو کامل زدم به‌بیخیالی ده روزه عقب انداختم اما حتی به بی بی چکم فکر نکردم دیگ حوصله تو ذوقی خوردن ندارم خخخخ

هواتو از سرم بیرون نکردم تو تنها حسرتم روی زمینی😔 
گلم همه ی ما منتظر هستیم منتظر معجزه ی خدا ،خیلیامون منجمله خودم با دوتا سقط و پنج سال هنوز منتظرم ه ...

ممنون عزیزدلم ان شاءالله شمام ب زودی تیکربارداری بزنی من ک دیگ سپردم ب خدا فقط میترسم کلاباردارنشم آخه شوهرم خیلی بچه دوس داره ولی ب خاطرمن ک ناراحت نشم چیزی نمیگه

چه دلنواز اومدم اما با ناز اومدم😁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خونریزم فقط اینماه اینجوری بود لکه بینی هم هیچ وقت نداشتم شکمم نه گرمه نه سرده 

فکر نکنم سرد باشه رحمت 

عشقم این رزماری که میگی سعی کن روی تخمدانات ماساژ بدی خیلی کم تا روی رحمت

❤️❤️❤️ خدایا شکرت ❤️❤️❤️ خودت حافظ فرشته های زندگیم باش ❤️❤️❤️
دریا جان بخدا قسم خیلی وقته خودمو به بی خیالی زدم موقع اقدام اصلا استرس ندارم و همینطور بعدش ولی باز ...

حالا میخای چکار کنی؟تصمیمت برا این ماه چیه؟انشالله خدا ب دلت نظر کنه و باردار بشی عزیزم

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
2803
مامان ستایش عزیز شما همیشه تو دعاهام هستید  خیلی منتظر اون روزم بیایید بگید بی بی مثبت شد خیل ...

فاطمه جون درد شدید تخمدان قبل آزاد سازیه یا بعدش؟

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
خونریزم فقط اینماه اینجوری بود لکه بینی هم هیچ وقت نداشتم شکمم نه گرمه نه سرده 

نسرین جون پریود خیلی وقتا با ماههای دیگه تفاوت داره ،منم اینماه از روز اقدام به بعد  سینه دردشدید  داشتم اصلا نمی تونستم نوک سینه هامو لمس کنم درحالیکه هیچ وقت  اینجوری نمی شدم فقط سر دوتا بارداریهام این مدل سینه درد و داشتم بهمین خاطر به بارداری مشکوک بودم ولی بازم پریود شدم و این دردهای سینه هم علامت بارداری نبود

خدایا مرسی که در حقم معجزه کردی😍😍😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻
مشکلی تو عکس رنگی نداشتی؟ آزمایشات خوبه همه؟شاید تعداد اقدامات کمه هر ماه؟

نه ازروزه ده پریودیم تا۲۰پریودیم یک روزدرمیون اقدام میکنم ۲۶روزه یا۲۸روزه پریودمیشم توعکس رنگیم لوله هابسته بود ک باماده حاجب بازشدن ولی نمیدونم شایدخدانمیخواد

چه دلنواز اومدم اما با ناز اومدم😁
فاطمه جون درد شدید تخمدان قبل آزاد سازیه یا بعدش؟

وقت ازاد شدن تخمک و پاره شدن حفاظ دور تخمک اون درد رو متوجه میشید 

2804
مامان ستایش عزیز شما همیشه تو دعاهام هستید  خیلی منتظر اون روزم بیایید بگید بی بی مثبت شد خیل ...

ممنونم از محبتت فاطمه خانم 😘منم هم اسم شما هستم😍

ممنون عزیزدلم ان شاءالله شمام ب زودی تیکربارداری بزنی من ک دیگ سپردم ب خدا فقط میترسم کلاباردارنشم آ ...

خواهش میکنم گلم ،طی این یک سال  آزمایشات هورمونی دادی؟سونو برای اندازه ی فولیکول چطور؟یا همسرتون آزمایش اسپرم داده؟میدونی که همه ی این موارد باید بررسی بشن و در صورت لزوم عکس رنگی هم لازمه

منکه خودمو کامل زدم به‌بیخیالی ده روزه عقب انداختم اما حتی به بی بی چکم فکر نکردم دیگ حوصله تو ذوقی ...

ینی الان ده روز تاخیر داری؟آزمایشم ندادی؟ واقعا آفرین ک اینقدر خونسردی 

ولی فردا حتما ی از بده

ممنونم از محبتت فاطمه خانم 😘منم هم اسم شما هستم😍

خدا به حرمت پهلوی شکسته همنامت فاطمه زهرا علیه السلام

ناامیدت نکنه و این ماه اخر پری شما باشه تا نه ماه بعد

فاطمه جان این ماه رفتی غسل حیض بگیری زیر دوش بگو خدایا این اخرین غسل حیضم باشه تا نه ماه بعد

انشالله

2805
حالا میخای چکار کنی؟تصمیمت برا این ماه چیه؟انشالله خدا ب دلت نظر کنه و باردار بشی عزیزم

نمیدونم ولی شاید اینماه iui مجدد انجام بدم،بستگی داره فولیهام چطور باشن

نسرین جون پریود خیلی وقتا با ماههای دیگه تفاوت داره ،منم اینماه از روز اقدام به بعد  سینه دردشد ...

من تا حالا اینجوری نشدم حتی یه نوار هم استفاده نکردم فقط باعرض معذرت بعد ادرار چند قطره خون و چند تا لخته اومد و تمام . درد پری اینماه و الانم بماند واقعا غیر قابل تحمل بود امروزم کلا پاهام گرفته  خیلی درد دارن  

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤مامان هدیه  ام ❤ من کوردم  ❤❤خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه
نه ازروزه ده پریودیم تا۲۰پریودیم یک روزدرمیون اقدام میکنم ۲۶روزه یا۲۸روزه پریودمیشم توعکس رنگیم لوله ...

باز هم تلاشتو بکن اگ دیدی باردار نمیشی ی فکر اساسی بکن انشالله نتیجه خوب میگیری بچه

اولته؟چن سال داری؟

2801