2777
2789
عنوان

بچه ها من با نامزدم بعد دعوا کردم

636 بازدید | 27 پست

لطفان اگ تاپیک قبلو بخونید نظراتون بهم بگید من باهاش دعوا کردم بهش گفتم یا ارتباطط با اون دختره قطع کن یا میزارم و برای همیشه میرم پاشدم اومدم هرچی زنک زد پیام داد جواب ندادم الانم اومدم بیرون دلم خونه بابامو ممیخواد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستمم همین مشکل رو داشت با نامزدش

من بدبخت عاشقش شدم بد جور نه میتونم ازش دل بکنم نه میتونم تحمل کنم با کسی چت کنه خب من یه زنم همون جور که یه مرد هم جنسشو خوب میشناسه زنم هم جنس خودشو میشناسه 

حرفش هم زد بهش گفته بود مث خواهرمه قانع نشد پسره که چت نکنه 

بنظرم شماهم باهاش حرف برن بگو منم مثلا با پسرعموم اینطوری حرف بزنم واکنش تو چیه غیرتی نمیشی خب منم دوس ندارم حرف بزنی درست میگی مث خواهر برادر بازم دوس ندارم 

حرفش هم زد بهش گفته بود مث خواهرمه قانع نشد پسره که چت نکنه بنظرم شماهم باهاش حرف برن بگو منم مثلا ب ...

بهش گفتم گفت تو الکی حساسی در حالی که من یک روز قبل از این که برم سمت گوشیش استرس و دلشوره الکی نداشتم بعدش گفتم یا ارتباطو قطع یا من برای همیشه میرم پشت سرمم نکاه نمیکنم اومدم زنک زد پیام داد جواب ندادم

من بدبخت عاشقش شدم بد جور نه میتونم ازش دل بکنم نه میتونم تحمل کنم با کسی چت کنه خب من یه زنم همون ج ...

هی چی بگم گلی ما دخترا همینکه عاشق میشیم بعدش به ضعیف ترین ورژن خودمون تبدیل میشیم

حق داری حساس شی حسودی کنی بالاخره نگرانی 

باهاش حرف بزن قبول نکرد دعا زبان بند بخون بعدش حرف بزن قبول میکنه مطیع میشه ها امتحانش‌کنی شاید جواب بده البته دعا ایمان قلبی داشته‌باشی جواب میده

هی چی بگم گلی ما دخترا همینکه عاشق میشیم بعدش به ضعیف ترین ورژن خودمون تبدیل میشیمحق داری حساس شی حس ...

من دوسش دارم نمیتونم ازش دل بکنم بهم میگفتن اون بچه خوبی نیس نکن بابام قبول نمیکرد من انقد اسرار کردم تا قبول کرد بعدشم گفت هرچی شد پای خودت به من زنگ نزن 

[QUOTE=391435226]سلام بر دلت منم‌تو‌همچین موقعیتی قرار میگیرم:([/QUOTEدیگ کم اوردم شیطونه میگ برم خونه مادرشوهرم همه جیو بگم پدر شوهرم مرد خوبیه میتونه با اون حرف بزنه 

[QUOTE=391435226]سلام بر دلت منم‌تو‌همچین موقعیتی قرار میگیرم:([/QUOTEدیگ کم اوردم شیطونه میگ برم خو ...

فعلا که جواب شو ندادی بزار خودش پیگیر شه نرو نگو بهشون ممکنه بدتر لج کنه رفتی ب خونواده اش گفتی یکم‌صبر کن ببین خودش چی میگه 

نه ولی با دختر خالش در ارتباطه من سر یه مشکلاتی باهاش حرف نمیزنم ولی با نامزدم چت میکنه چتشون در حد ...

کلا خواهر برادری حذف کن این چیزا راه دیگ می‌ره قاطع باش

دختر کوردم💛❤️💚 نمی‌دونم نخواست نشد یا خواست نشد❤️‍🩹