2777
2789

جریمه میشی اگه بعد از ۳ ماه طرح نری

چ برسه ب اونهمه مدت

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

رشتت چیه که میخوای بری فرهنگیان

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از رشته های علوم‌پزشکی هستی؟

دوره ما رشته هایی که طرحمون اجباری بود تا۶ماه فرصت داشتیم طرح بریم وگرنه جریمه میشدیم امسال نمیدونم قانونش چحوریه باید بپرسی

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره میدونم ولی اگه ادامه تحصیل باشه دلیل نرفتن به طرح شاید جریمه نداشته باشه!

تا جایی ک میدونم اگ ادامه تحصیلت ارشد و...باشه میتونی نری ن ک از اول باز کنکور بدی

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
نه باید طرح رو بری

نمیشه بعد از ۴ سال برم یعنی؟  نامه اشتغال به تحصیل ببرم ساید قبول کنند

آخه اگه این ۲ سال رو برم طرح سنم از ۲۴ میره بالا دیگه نمیتونم فرهنگیان برم