2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید خواسته امسال بیشتر با امام حسین خلوت کنه

بعدامسال دوباررفت الان رفتنی بهس گفتم منم بیام گفت بریم گفتم بمونه سال دیگه باهم میریم گوش نداددرحالی که تازه یه ماه اومده بودهردفعه میرع تنهامیره حتی برنده کربلاشدم گفت کاردارم بهونه کردنیومددرخالی که بعدقرعه کشی من بلافاصله پاشدرفت به حرفم گوش ندادبازم تنهارفت منم بهش گفتم بهم دیگه زنگ تزن برام مهم نیستی دوساله منویه دونه مسافرت نبرده برای من وقت نداره برای خودش داره درحالی که تازهر3ساله عروسی کردم تواین 3سال فقط دوباررفتم مسافرت همین خیلی ناراحتم ازش.

بعدامسال دوباررفت الان رفتنی بهس گفتم منم بیام گفت بریم گفتم بمونه سال دیگه باهم میریم گوش نداددرحال ...

خب چرا شما رو نمیبره دلیلش چیه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خب چرا شما رو نمیبره دلیلش چیه

هرسال میرفت نمیبردمیگفت سخته برات واقعابرام سخته بدون کاروان جایی برم به دلم نمیشینه ولی امسال خواستم برم چون برنده شده بودم دوست داشتم برم گفتم بیابریم گفت کاردارم نیومددقیقابعدقرعه کشی من چندروزبعدبرنده شدنم رفت بهم گفت بیامن گفتم نمیتونم سختمه گفتم سال دیگه بربم تازه یک ماه اومدی گوش ندادرفت

هرسال میرفت نمیبردمیگفت سخته برات واقعابرام سخته بدون کاروان جایی برم به دلم نمیشینه ولی امسال خواست ...

اهان پس بهتون گفت بیا با هم بریم خودتون نرفتین؟ 

وقتی برگشت خب باهاش صحبت کن بگو من دلم سفر میخواد و اینا ببین چی میگه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اهان پس بهتون گفت بیا با هم بریم خودتون نرفتین؟ وقتی برگشت خب باهاش صحبت کن بگو من دلم سفر میخواد و ...

هزاربارگفتم میگه میریم نمیشه نمیبره خودشم میدونست نمیرم میگفت بیابریم اصلاازتع دل راصی نبودمن برم 

اهان پس بهتون گفت بیا با هم بریم خودتون نرفتین؟ وقتی برگشت خب باهاش صحبت کن بگو من دلم سفر میخواد و ...

ازصبح رفته بهم نه ژنگ نه پیام داداه البته من خودم کفتم زنگ نزنربهم لین دفعه خبرندارم کحاس مرزرسیده یانه واگذارخداکردمش دعاکن بهم خواهردعاکنذبمیره