2777
2789
عنوان

جیغ زدن پسرم

430 بازدید | 37 پست

پسرم تازه رفته تو هفت ماهگی جدید یاد گرفته هی جیغ می کشه ، جیغ های بلند و طولانی انگار آواز می خونه

انقدر این کار و تکرار می کنه که به سرفه می افته انگار گلوش درد گرفته باشه همیشه هم آخرش به غر و گریه ختم می شه 

کلافم کرده ، علتش و نمی دونم

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

پسر منم همینه.انقدر داد میزنه جیغ میکشه که به سرفه بیوفته....پسر من ۸ ماهه هست.طبیعیه..کلافه شدن ندا ...

انقدر گلوش درد می گیره که دیگه نمی تونه جیغ بزنه تلان صداش گرفته سرفه می کنه موندم سرما خورده یا واسه جیغهاست؟!!!

وقتی احساساتتون بر انگیخته میشه و می خواید بهس ابراز علاقه بکنید، خیلب با شدت و هیجان زیاد اینکارو‌نمی کنید؟؟؟ 

یا بالا و پایین محکم بندازیدش؟؟؟؟ 

کلا خیلی خشن باهاش بازی نمی کنید؟؟؟

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹
والا امروز از صبح شروع کرد تا الان که بخوابه نه شیر درست حسابی خورد نه خواب درست حسابی کرد

پس از یه چیزی ناراحته . لثه هاشو ببین شاید داره دندون در میاره ؟، آروم گوشهاشو دست بزن ببین عکسالعمل نشون میده شاید خدایی نکرده گوشش .شکمشم دست بزن ببین سفت نیست

عزیزم من بچه خودم که متاسفانه مشکل داره ولی خیلی از بچه ها رو دیدم تو یه سنین خاصی جیغ میزنند انگار خوششون میاد از  جیغ زدن

مثلا بچه خواهر خودم همش جیغ میزد و هروقت هم میگفتیم جیغ نزن بیشتر لج میکرد بنظرم بهترین راه بی توجهی هست و اینکه مواقعی که جیغ میزنه حواسش رو پرت کنی

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
انقدر گلوش درد می گیره که دیگه نمی تونه جیغ بزنه تلان صداش گرفته سرفه می کنه موندم سرما خورده یا واس ...

پسر من هشت ماهشه..هر وقت خوابش بگیره یا گرسنه بشه همینجوری آواز جیغی میخونه

خدای مهربونم دوستت دارم
وقتی احساساتتون بر انگیخته میشه و می خواید بهس ابراز علاقه بکنید، خیلب با شدت و هیجان زیاد اینکارو‌ن ...

نه اتفاقا من خیلی روش حساسم همه چی بابد نرم و لطیف و آروم باشه

والا امروز از صبح شروع کرد تا الان که بخوابه نه شیر درست حسابی خورد نه خواب درست حسابی کرد

دختر منم شیش ماهش تموم شده . تازگیا همش جیغ میزنه . خخخخ 

تیکر تولد دوسالگی عشقم دخملم . بسلامتی همه نی نی ها صلوات