آوا_1 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/15 تعداد پست: 5360 عنوان مرطوب کننده راکوتن یا رویوال 46 بازدید | 4 پست برای پوست چربلطفا برند دیگه نگیدبین این دو تا هرکی استفاده کرده همون آوای ته تغاری💅🏻👄 خدای رقص و هنر 💃🏻باوقارم اما سلیطه ام💀🎀حیحی☺️ همونی که عکس پروفایلم خودم بود (بنا به دلایلی برش داشتم) 1404/05/20 | 20:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترک_قدیم عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5667 من چندماهه راکوتن دارممعمولیه اوکیه سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد
آوا_1 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/15 تعداد پست: 5360 من چندماهه راکوتن دارممعمولیه اوکیه واقعا؟پوستت چربه؟از یکی شنیدم که انگار خشک میکنه. همون آوای ته تغاری💅🏻👄 خدای رقص و هنر 💃🏻باوقارم اما سلیطه ام💀🎀حیحی☺️ همونی که عکس پروفایلم خودم بود (بنا به دلایلی برش داشتم)
دخترک_قدیم عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5667 واقعا؟پوستت چربه؟از یکی شنیدم که انگار خشک میکنه. پوستم مختلطهمن همراه راکوتن مرطوب کننده سیمپلم میزنموقتایی ک روزی دوبار میزنم قشنگ آب زیر پوستم میره انگار سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد
آوا_1 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/15 تعداد پست: 5360 پوستم مختلطهمن همراه راکوتن مرطوب کننده سیمپلم میزنموقتایی ک روزی دوبار میزنم قشنگ آب زیر پوستم میره ... مرسی🫶🏻 همون آوای ته تغاری💅🏻👄 خدای رقص و هنر 💃🏻باوقارم اما سلیطه ام💀🎀حیحی☺️ همونی که عکس پروفایلم خودم بود (بنا به دلایلی برش داشتم)