2777
2789
عنوان

نظرتون راجب نوشته م چیه

58 بازدید | 4 پست

(انسان در نهایت ناقص است.فرقی ندارد که پادشاه باشی یا بدکاره،در نهایت نقص در پوست و خون تو جریان دارد.می توان گفت که انسان بیش از سایر موجودات از نقص بهره مند است،چراکه علاوه بر تمام ناتوانایی ها،آگاهی بر آنها هم شامل حال انسان می شود.گویی بیمار متولد می شویم و تا انتهای این حیات درد و رنج های گوناگون را تحمل می کنیم.درد و رنج هایی که همگی از نشانه های محدودیت ما هستند.اما آیا علاجی برای این درد ها وجود دارد؟می توان راهی یافت که بر ناتوانی،این درد ابدی چیره شد؟گمان نمی برم.شاید بتوان دارویی بافت که تسکین دهنده این درد باشد اما از بین برنده نه.چه انسان در بهشت برین زندگی کند،چه در جهنمی سوزان در نهایت این ویروس جاودان در جسمش جریان دارد.تنها راه گریز از این گرداب بی انتها،انسان نبودن است.در اینجا ست که ما از دیگران جدا می شویم،چرا که ما خواهان پاییانیم،آنها خواهان تداوم.ما ترجیح می دهیم درمان شویم.)

ممنون میشم اگر نظرتونو بگید چون منتقدی ندارم که عقایدمو باهاش در میون بذارم.

عزیزم این نوشته نه ادبی هست نه علمی اگه قرار این متن ادبی باشه نیاز به تغییرات زیادی داره اگه قراره از لحاظ روانشناختی به موضوع کامل نبودن انسان اشاره کنی نیاز به مطالعات بیشتری داری  

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان