2777
2789
عنوان

عروسمون هممون رو بلاک کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 5687 بازدید | 138 پست
بیین ی چیزی میگم گوش ‌کن اون دخترمردم دلشونشکنین شایدخودتون ندونیدبی هواکاری کردین اونم ک الکی بلاک ...

به خدا هر دعوایی با برادرم رو از ما میبینه حالا ما اگه یه کلام ازش بگیم پیش برادرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا هرکی بدی میکنه خودش ضرر میکنه

اون که بی دلیل بلاک میکنه بدون از درون چقدر آشفتگی داره بیچاره و درگیره بیخیالش

💕🧚‍♀️                                               

یادمه یه روز مادرشوهرم گفت ک جاریم بهش گفته بعد ازدواج باید پسرو بگیری خانوادشم بندازی سطل اشغال و ف ...

خب این نشون میده جاریت ذره ای تربیت و فرهنگ و شعور نداره،پدرومادرشو میبره زیر سوال 

بهترین پاسخ به همچین آدمی کم محل کردنشه، زن داداش من با اون یکی زن داداشم بحثش شده بود همه مابدبختارو بلاک کرده بود فک کن دو سال یبار خونه ش نمیریم عقده دارن کم محل کن 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
برا ماهم بلاک نکرده ولی خب رفته توقیافه ماهم کارش نداریم بیخیال چیکارش کنیم

من زن داداشم خودتو براش قیمه قیمه کنی همون لحظه یادشه فقط

یه ثانیه بعدش کلا فراموشش میشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خب این نشون میده جاریت ذره ای تربیت و فرهنگ و شعور نداره،پدرومادرشو میبره زیر سوال

فعلا ک کل خاندان کرده تو استین همه عین چییییی ازش حساب میبرن با اینکه با هیچکس رفت وامد نمیکنه بخدا اگ یه سوت بزنه مثل چی میدوئن در خونش

یادمه یه روز مادرشوهرم گفت ک جاریم بهش گفته بعد ازدواج باید پسرو بگیری خانوادشم بندازی سطل اشغال و ف ...

جاری من علنی ب من میگف. دوری و دوستی . بچشو میذاشت خونه مادرهمسرم میرفت با شوهرش بیرون بعد برگشتنا نمیومد همراه شوهرش بچه رو بگیره تشکر کنه ی سلام کنه. میگف‌اول منو برسون خونه بعد خودت برووووو دور بزن بچه رو بیار‌ .

پدرهمسرم یکبار‌پیش‌من گله کرد گف‌انگار ما نوکرشیم نگاه اینجوری‌داره

parasoo1989@