2777
2789
عنوان

عروسمون هممون رو بلاک کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 5687 بازدید | 138 پست
بیین ی چیزی میگم گوش ‌کن اون دخترمردم دلشونشکنین شایدخودتون ندونیدبی هواکاری کردین اونم ک الکی بلاک ...

ندیدی واااقعا ادم دیدم الکی بلاک کرده. مامانش بهش میگف 

.

انقد عجیب‌کسی باورش نمیشه. مامانش میگف الان جواب تلفن بده الان نده. الان بلاک الان درار

parasoo1989@

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقن دخترمردم کرم نداره متاسفانع خونواده شوهرداستان روازجای تعریف میکنن ک دخترمردم صبرش لبریزشده🚶 ...

نه به خدا کلا خیلی حساسه مثلا اگه با برادرم بیشتر بخندم روشو میکنه اونور ناراحت میشه 

برادرت چیزی نمیگه ؟؟

برادرا بیشترشون بی غیرتن

حالا همشون هستن

منتها اینو گفتم چون الان یکی ۲ تا کاربر مخالف پیدا میشن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
فکر کنم با برادرم دعوا کردن اونم از ما دیده

راستش من با شوهرم دعوا می کنم ،از خانواده ش هم متنفر می شم ،البته از این کارا نمی کنم، چون خانواده ش با اینکه اخلاق بد همسرم رو می دونن، هیچ وقت به من حق نمی دن ، حتی شوهرم تو جمع با من دعوا می کرد از این ناراحت می شدن که چرا من برادرشون رو ناراحت کردم ، حتی یه کلمه نمی گفتن برادر من بازنت درست صحبت کن ،الانم ببینم احترام می زارم ،ولی کلا از من طلبکار هستن توقع دارن اونا برن بخورن من کار و زندگی و بچم رو بزارم برم به مادرشون برسم

کلا عروسای جدید این مدلین عروس خاله منم با ما قط رابطه کرده از جمله ما یعنی کل فامیل شوهرش انگار چیک ...

آرررررره.مام داریم.بیشرف فکر میکنه با پسر خاله رو هم می ریزیم.آخه اسکول مغز فندقی یه عمر پسر خاله ما بود اگه میخوایتیم که تورش میکردیم