2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امام زاده😧😧😧😧😧

من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜

بنام خدا 

خواستگاری

صدق الله العلی العظیم

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

سلام .منو شوهرم تو یه مهمونی خانوادگی دیده بود در صورتیکه من ایشون رو اونشب اصلا ندیده بودم. بعدم که گفتند خواستگار دارم از فلان فامیل ذهنم به پسرخاله هاش رفت اول ولی بعد شفافم کردند که فلانیه. خخخخ یادش بخیر چقدر ناراحت شدم فکر کردم پسرخاله هاشن .از خودم ناامید شدم .

تو دانشگاه افتاده بود دنبالم اونوقت تازه می خواست تخصص امتحان بده منم سال 2دانشگاه بودم.بعد منم گفتم اگر واقعا منو می خوای باید بیای خواستگاری شب همون روز اومدن و...

متولد ۷۳ نیستم کاربری برای دوستمه پیامک به خودم نیومد کاربری اونو گرفتم 

تو. فضای مجازی آشنا شدیم ولی اینا بهونس چون اول بحث قسمته بعد. رفتیم بیرون خیلی از. من خوشش اومد ماه بعدش اومد. خواستگاریم  خیلی عالی بهترین حس دنیا  شکر. خدا 

پسرم هدیه حضرت فاطمه تو روز شهادتشه روزی که بی بی چک مثبت شد ۱۳۹۶/۱۲/۰۱🌷

تو جلسه خواستگاری.رنگش قرمززززز شده بود😅دوستامون همدیگه رو پسندیدیم.

خالش منو تو مسجد دیده بود و معرفی کرده بود.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️