ایتیپور مدیر استارتر عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 1173 عنوان کنکور یا بیاین 68 بازدید | 8 پست من کنکور ۴۰۵هستم دهممو شروع کردم اما میگن کتاب ها استفاده نکن جدا تو یه برگه جوابهاشو بنویس که عید دوباره دهمو شروع کنی بنظرتون من تو کتاب بنویسم یانه و این که هر کدوم چند ساعت بخونم کنکور انسانی هستم 1404/05/20 | 15:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
par_nahal عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 6908 اصلا نمیرسی دوباره حل کنی همه رو توش بزن تهش واسه جمعبندی یه کتاب جمعبندی میخری کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥
ایتیپور مدیر استارتر عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 1173 اصلا نمیرسی دوباره حل کنی همه رو توش بزن تهش واسه جمعبندی یه کتاب جمعبندی میخری کتاب جمع بندی چه جوریع
par_nahal عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 6908 کتاب جمع بندی چه جوریع یه کتابایی هست برای جمعبندی یه سری تست برای مرور داره و نکات مهم تری که سوالات بیشتری ازش میاد یا تا حالا ازش نیومده میپرسه اگر اشتباه نکنم کل ۳ پایه رو جمعبندی داره فصل به فصله یا مبحث به مبحثسرچ کن کتاب تست جمعبندی فلان درس میاد بالا کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥
ایتیپور مدیر استارتر عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 1173 یه کتابایی هست برای جمعبندی یه سری تست برای مرور داره و نکات مهم تری که سوالات بیشتری ازش میاد یا تا ... آنوقت آزمون من میخام خودم برم دیگه هزینه نکنم دانلود کنم از کجا رتبه و درصد رو بدست بیارم
par_nahal عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 6908 آنوقت آزمون من میخام خودم برم دیگه هزینه نکنم دانلود کنم از کجا رتبه و درصد رو بدست بیارم متوجه نشدم این جملات سوالی است یا خبری ؟! کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥
ایتیپور مدیر استارتر عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 1173 متوجه نشدم این جملات سوالی است یا خبری ؟! سوالی
par_nahal عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 6908 سوالی نه دیگه آرمون رو باید بدی این فقط یه کتاب تست برای جمعبندی خودته آره تو کانال های تلگ ام pdf کتاب هاش هست فقط کافیه بری تو سایت خیلی سبز و گاج و الگو و... و کتاب های جمعبندی شدن رو پیدا کنی و انتخاب کنی کدام برات مناسبه کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥