2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

186 بازدید | 24 پست

سلام،دوستان امروز پدربزرگ شوهر خواهر شوهرم😑فوت کرده

شوهرم میخواست بره مراسمش،ما چون با شوهر خواهرشوهرم دعوا کردیم من راضی نبودم بره یکم بحثمون شد اما شوهرم رفت ولی بعدش برگشت و گفت نمیرم

تا برگشت مامانش زنگ زد که بیاید و زشته اینا

من باردارم یکی نیست بگه اخه اسکل مگه مجبورم برم من نباید برم😒گفتم من که نمیام اما اگه شوهرمم بیاد خودت میدونی که خونمون دعوا میوفته پس نگو بیاید،گوشیو دادم به شوهرم شوهرم گفت نمیام اما مامانش هی میگفت نه بیا تا عصری مراسم هست هروقت اومدی بیا،شوهرمم میگه عصری میرم مراسم😒

حالا فهمیدم صبح هم کارش مامانش بوده که گفته بره وگرنه خودش نمیخواست بره،میخوام مادرشوهرمو بسوزونم چیکار کنم بنظرتون؟

زنگ بزنم بگم دیگه به ما زنگ نزنه سمت خونه ما هم نپلکه خوبه بنظرتون؟

وای شما عجب آدمای هستید عجب عروس های پیدا میشه انشالله که خودتون بچه ندارید 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

واااااااااا خانواده شوهرر منم با دامادشون قهر و قطع ارتباط بودن اما وقتی عزیزش مرد تو مراسم شرکت کردن!بنظر من که باید بره ،هر دعوایی هم که‌بوده باشه این داستان فرق میکنه!ببخشید اما شما هم دیگه زیادی اتیش بیار معرکه ای!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگی نیست که میدون جنگه، کلاً رخ جنگجویان کوهستان و دارید

حالا یه مراسم ختم و فاتحه بره چی ازت کم‌ میشه ک دنبال جنگ و دعوایی

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
زندگی نیست که میدون جنگه، کلاً رخ جنگجویان کوهستان و داریدحالا یه مراسم ختم و فاتحه بره چی ازت کم‌ م ...

خب نره چی میشه؟

وقتی ما اصلا ربطی بهم نداریم حتی همو ببینیم سلام بهم نمیدیم چه دلیلی داره حالا یکی مرد بره مراسمش🫤

خودش نمیخواست بره از اینکه مادرشوهرم گفته بره بدم میاد

خب نره چی میشه؟وقتی ما اصلا ربطی بهم نداریم حتی همو ببینیم سلام بهم نمیدیم چه دلیلی داره حالا یکی مر ...

اخه مراسم فاتحه و اینجور چیزها یکم متفاوته، تو اینجور موقعیت ها و شرایط، آدم احترام بزاره و حرمت نگه داره خوبه... مراسم‌جشن و... ک نیست 

من بودم اعتراض نمیکردم 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
همینو بهونه کن فکر خوبیه

یا اینکه اصلا زنگ نمیزنم بهش بگم

هروقت زنگ زد جوابشو نمیدم ببینه بهش رو نمیدم دیگه خودش نه زنگ میزنه نه خونم میاد اگه هم چیزی گفت میگم بینمون دعوا میندازید بخاطر همین حرف نمیزنم.این بهتر نیست؟

شما خوبیحتما شما هم یکی مثل مادرشوهر منی که بهت فشار اومده☺️

همین که مثل شما نیستیم کافیه عزیزم من مثل شما نیستم خداروشکر خدا هم عروسی مثل شما یا آدمی مثل شما رو سر راه ما قرار نده انشالله خدا عروسی مثل خودت رو سر راه خودت بزاره 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
یا اینکه اصلا زنگ نمیزنم بهش بگمهروقت زنگ زد جوابشو نمیدم ببینه بهش رو نمیدم دیگه خودش نه زنگ میزنه ...

حرفتو رک بهش بگو هرچند حالیشون نمیشه خدایا این مادرشوهر چه عذابیه ک قسمت ما کردی خوشبحال کسی ک مادرشوهر نداره