2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 24 پست
لعنت ب مادرشوهر خواهر شوهر خونه خراب کن

همچنین عروس ها رو عزیرم یه مراسم ختم رفتن چیزی از کسی کم نمیکنه شاید یه مادر داره تلاش میکنه رابطه خواهر برادری رو با این راه ترمیم کنه یادتون نره اون شوهر شما قبلش بچه و برادر اون خانواده بوده الان عروس نیومده میگه مادر خواهر کیلو چند خب عروس نمیخواد رفت آمد کنه نکنه مجبورش نکردن ولی حق نداره به شوهره بگه نرو جای 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
همین که مثل شما نیستیم کافیه عزیزم من مثل شما نیستم خداروشکر خدا هم عروسی مثل شما یا آدمی مثل شما رو ...

😂لیاقت نداری مثل من باشی عزیزمم

ایشالا خدا آدمای امثال شما و مادرشوهر منو از رو زمین محو کنه یکم راحت بشیم☺️

اره واقعا کاش عروسم مثل خودم باشه اونموقع خوشبخترینم😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین که مثل شما نیستیم کافیه عزیزم من مثل شما نیستم خداروشکر خدا هم عروسی مثل شما یا آدمی مثل شما رو ...

خوب شما چرا ناراحتی حس میکنم اونایی ک از مادر شوهر دفاع میکنن خودشونم امثال همین مادرشوهر خواهرشوهرا هستن 

😂لیاقت نداری مثل من باشی عزیزممایشالا خدا آدمای امثال شما و مادرشوهر منو از رو زمین محو کنه یکم راح ...

آدم با هر بی لیاقتی دهن به دهن نمیشه شما با این طرز حرف زدنت معلومه چطور شخصیتی ذاری منم در حد خودم نمیبینم با آدمی مثل ما هم کلام بشم دیگه ریپ نزن خدا به داد اطرافیانت برسه شوهرتم از خودت بی ارزشتره که بخاطر حرف زنش قید خانواده رو میزنه

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
همچنین عروس ها رو عزیرم یه مراسم ختم رفتن چیزی از کسی کم نمیکنه شاید یه مادر داره تلاش میکنه رابطه خ ...

تاپیک یکی به آخر منو بخون بگو من مقصرم یا خانواده شوهرم تازه خیلی چیزارو نگفتم تو اون تاپیک ک تف سربالاست بخون و از روی وجدانت بگو کدوم مقصریم

همچنین عروس ها رو عزیرم یه مراسم ختم رفتن چیزی از کسی کم نمیکنه شاید یه مادر داره تلاش میکنه رابطه خ ...

الویت به مرد باید اول همسرش باشه بعد خانوادش

وقتی خانومش راضی نیست نره همونجور که مرد راضی نباشه زن جایی نمیره

آدمایی مثل شما دوست دارن سرشون تو باسن بقیه باشه تو همه چی دخالت کنن الویت رو میزارن رو خواهر مادر

وقتی یه پسر یا یه دختر ازدواج کرد رفت دیگه تموم شد لطف کنن یه رفت و آمد ساده رو حفظ میکنن دیگه این مادر نباید اینجا تو زندگی پسرش دعوا بندازه که رابطه خواهر برادری رو حفظ کنه

آدم با هر بی لیاقتی دهن به دهن نمیشه شما با این طرز حرف زدنت معلومه چطور شخصیتی ذاری منم در حد خودم ...

🤣شخصیت؟

شخصیت داشتی سرت تو باسن بقیه نبود

خدا به داد آدمای فضولی که سرشون تو کار بقیس برسه😂

خوب شما چرا ناراحتی حس میکنم اونایی ک از مادر شوهر دفاع میکنن خودشونم امثال همین مادرشوهر خواهرشوهرا ...

من از حق دفاع میکنم شکر خدا ما مثل بعضی از عروس ها نیستیم وارد نشده فکر میکنن شوهره از زیر بوته اومده باید قید خانواده مادرش رو بزنه مردی که قید مادرش رو بخاطر زنش بزنه کلا مرد نیست لایق همون زنه یه مراسم ختم رفتن همچین رفتاری رو نداره تازه بخوای نزاری خانواده شوهرت بیان خونه پسرش مراسم ختم برای احترام هست از دور آشنا معمولا میان بعدشم عروس نمیخواد خودش نره با خانواده شوهر هم رفت آمد نکنه ولی حقی نداره به شوهرش بگه مادر خانوادت کیلو چند 

تاپیک یکی به آخر منو بخون بگو من مقصرم یا خانواده شوهرم تازه خیلی چیزارو نگفتم تو اون تاپیک ک تف سرب ...

عزیرم من با هر عروسی مخالف نیستم که شاید خیلی وقتا هم واقعا حق عروس باشه ولی من با اسی بودم با رفتارش در این مورد با طرز حرف زدنش مشخصه خودشم کم از خانواده شوهرش نداره مراسم ختم رفتن این همه بی احترامی نداره از قدیم مراسم رفتن برای احترام بود خودش می تونست نره ولی نمی تونست بگه شوهرش حق نداشته بره شاید یه مادر بخاطر کدورت بین بچه ها ناراحته و در خیال خودش میخواد میان دختر و پسرش رو خوب کنه با یه مراسم یا اصلا شاید بین جمع فامیل خجالت کشیده همه اومدن بعد پسرش نیومده برای احترام

🤣شخصیت؟شخصیت داشتی سرت تو باسن بقیه نبودخدا به داد آدمای فضولی که سرشون تو کار بقیس برسه😂

خدا به داد اطرافیان شما برسه که فکر میکنی مردی که ازدواج کرد رفت یعنی تموم شد یادت باشه خودتم یه روزی اگه بچه دار شدی بعد ازدواج دیگه برای تو تموم شده هست لطف کن رو عقیده خودت بمون قید بچتو برای همیشه بزن گفتن دیگه ریپ نزن جوابی بهت نمیدم در حد هم کلام شدن نیستی