2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید😭💔

117 بازدید | 25 پست

بچه ها من ۱ سال تو رابطه بودم خیلییی همو دوس داریم قصدمون جدی بود

این ب من خیلی دروغ گفته بود حتی یبار خیانتشو بخشیدم ولی بازم فرصت دادم این چن شب پیش ب من گفته خیلی خستس میره بخوابه ساعت ۱۰ شب بود ولی اون سابقه نداشت حتی تو خسته ترین حالت این موقع بخوابه 

من قبول کردم گفتم برو بخواب فلان شب بخیر گفتیم فردا صبح تا ساعت ۱ ظهر منتظر موندم دیدم ازش خبری نیس پیام دادم گفتم خوایی یا داستان دیگه ای برام داری چن دیقه بعد جواب داد گفت تا ۱۱ و نیم خواب بودم بعد اومدم کارواش من حس کردم ک دروغ میگه بهش گفتم از کارواش عکس بده رفت عکس چن ماه پیشو داد بعد دعوامون شد اینا بعد ویدیو مسیج داد توش داشت با رفیقش از گردش برمی‌گشت گفت واقعیت منم فشار روم بود عصبی شدم رد دادم قول داده بود دیگ بهم دروغ نگه فحشش دادم گفتم لیاقت نداری روح و روان منو فلان کردی بی ذاتی فلان منت گذاشتم بعد ۱ روز من پشیمون شدم از حرفام نباید انقد بد حرف میزدم اومدم التماس کردم خواهش کردم ۱ فرصت دیگ ب دوتامون بده اول داد بعد فرداش گف نمیتونم دلم میخاد بمونم ولی مغزم نمیزاره کلی التماس کردم گف با همون حرفت ک گفتی میرم با یه آدم بی ذات کسی نمیمونه همه چیو تموم میکنم خدافظی کردیم بخدا ما دوتامون همو دوس داریم میدونم عاشقمه الان استوری غمگین میزاره منم میزارم نمیدونم دیگ چیکار کنم برگرده الان دیدم یه پستو لایک کرده دختری ک عاشقت باشه بعد کات موهاشو کوتاه میکنه میخام بکنم استوری کنم شاید برگشت😭😭💔

ته قلبم امید دارم اصن باورم نمیشه 😭😭 چیکار کنم اطرافیانتون اینجوری بودن بعد برگشتن؟😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو میگی خیانت کرده، دروغگو هم هست

داری چنگ میزنی به ادم اشتباه که 4 سال دیگه به خودت غلط کردم میگی 

ارزش تو برای یکی که بهت ارزش نمیده میاری پایین؟ 

خودت خیلی خوب میدونی چقدر اون ادم اشتباهه

ولی وابستگیت نمیزاره دل بکنی

ولی وقتی برات تلاش نمیکنه، اگر با تلاش زیادیت برشگردونی، بعد 2 ماه ازت خسته میشه بازم خیانت، بازم دروغ 

عاقل باش، فکرتو به کار بنداز

آهسته برانید، شاید که بدانید، در کجا می رانید😐😂☺️

ما رابطمون جدی بوده و دوسم داشته تقصیر منم بود نباید انقد بد باهاش حرف میزدم😅💔

چ بدی باهاش حرف زدی؟؟ مگنه دروغ گفته بهت 

خب حق داشتی بد حرف بزنی

تو میگی خیانت کرده، دروغگو هم هستداری چنگ میزنی به ادم اشتباه که 4 سال دیگه به خودت غلط کردم میگی ار ...

دو سال پیش خیانت کرده بود بعد ۱ سال اومد درس شد همه چی خیانت نکرد 

خیلی برام تلاش کرد جلوی خانوادش وایساد 

من نباید انقد توهین میکردم

ما رابطمون جدی بوده و دوسم داشته تقصیر منم بود نباید انقد بد باهاش حرف میزدم😅💔

خودت و نزن به خواب

اگر دوستت داره، چطوری تونست خیانت کنه و به یکی دیگه بگه دوستت دارم؟ 

چ بدی باهاش حرف زدی؟؟ مگنه دروغ گفته بهت خب حق داشتی بد حرف بزنی

منم بهش گفتم بخدا دست خودم نبود بهت اونجوری گفتم فحش دادم میگه نه اگه برگردیم دوتامون اذیت میشیم میشناسم خودمو