2777
2789
عنوان

طبیعیه این چیزا تو دختر

1730 بازدید | 108 پست

ببخشبد رک میپرسم مثلا من نمیخوام دوست پسرم بهم نزدیک شه اما خودم با بو س و بغل شل میشم 

حس میکنم بابت سنم باشه اما انگار خودمم دوست دارم نزدیک شن

به نظرتون چیکار کنم وا ندم

اینم نمیگذره بلکه تلمبار میشه رو قبلیا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مسلمه که کشش جنسی و احساسی بین دو تا جنس طبیعیه 

اولش بوسه قدم اولو برداری پتانسیل تا تهش رفتن هم داری همه همینن نباید اولین چارچوب رو شکست که به اونجا برسه 

وقتی میگیم قبل رابطه عاطفی و لاو ترکوندن و اشتراک گذاری حریم قلب و جسم بذار طرف ثابت کنه ارزش داره روش سرمایه گذاری عاطفی کنی همینه 

بذار یارو بیاد جلو ببین اصلا آدم موندن هست یا میخواد یه لیسی بزنه بره ، بذار ثابت کنه خودشو بعد دل ببند 

این رابطه ها جز انتقال هورمون و شهوت هیچی نیست ، حتی شناخت نسبی هم نداره چون با فی لتر احساس و هورمون طرف رو بررسی می‌کنی نه آگاهی

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

مسلمه که کشش جنسی و احساسی بین دو تا جنس طبیعیه اولش بوسه قدم اولو برداری پتانسیل تا تهش رفتن هم دار ...

مرسی از حرفای درست وقشنگت ولی اگر ازدواجی باشین چی

17 سالته چجوری و از کجا دوس پسر پیدا کردی😑💔

خودش منو از محل کارش دید بعد به مادرم پیام داد میخوام با دخترتون اشنا شم

والا من 17 سالم بود از استرس کنکور داشتم خفه میشدم بعد شما تا این مرحله هم پیش رفتید؟

خیره ایشالا...😑

چه خوب بود که آدمی می‌توانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماه‌ها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد

رفتارت درست نیست بوس بغل باعث لا دادن خودت و بد بختی فقط خودت میشد!!!!

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار  

مرسی از حرفای درست وقشنگت ولی اگر ازدواجی باشین چی

ازدواجی باشه وقتی دیدی قیافه ش تیپش ظاهرش شغلش مدل حرف زدنش لهجه ش قد و قواره ش چیزای ظاهری هفتاد درصد به دل جفتتون نشست دیگه میاد جلو خواستگاری ، با عزت و احترام خانواده شو میاره دو فردای دیگه وقتی شما تا ته رابطه عاطفی رفتید، شاخ نشن بگن این دختر به درد ما نمیخوره و موش بدوونن و فشار ایجاد کنن 

فرهنگشون شخصیت شون همه چیشون رو میبینی بررسی می‌کنی خانواده ها ارتباط میگیرن مشاوره قبل ازدواج می‌رید توی این مدت زیر نظر خانواده ها با هم رفت و آمد میکنید حتی با خانواده ها با هم سفر می‌رید با هم خرید می‌رید اینطوری آگاهانه از سر خرد و شعور شناخت به دست میارید زیر شش ماه هم عقد میکنید 

این مسیر رو برعکس بیای هیچ تضمینی نیست که انتخاب درستی کنی هیچی چون پایه انتخاب هورمونه

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85