2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۵ ماه

شما هم ماه اول نفخ داشتین و خیلی سنگین بودین؟؟بهداشت بهتون برنامه غذایی داد؟رعایت میکنین؟من حالم خوب نیس.شبا از سنگینی نمیخوابم.حوصله این برنامه غذایی رو هم ندارم.شکمتون از کی جلو اومد؟

شما هم ماه اول نفخ داشتین و خیلی سنگین بودین؟؟بهداشت بهتون برنامه غذایی داد؟رعایت میکنین؟من حالم خوب ...

نقخ تو بارداری طبیعیه بخاطر اینکه روده ها جمع میشه...

ولی اگر رعایت کنی کمتر میشه

دکتر من بهم گفت همه چیز میتونی بخوری ولی به اندازه و مصرف پروتئینتو بیشتر کن مثل تخم مرع و گوشت که من اصلا تخم مرغ نمیتونم بخورم

۴ ماه اول اصلا وزن نگرفتم و شکمم جلو نبود ولی برام مکمل نوشت،اسید فولیک و آهن و ویتامین و امگا و اینا الان شکمم یکم اومده جلو

شما هم ماه اول نفخ داشتین و خیلی سنگین بودین؟؟بهداشت بهتون برنامه غذایی داد؟رعایت میکنین؟من حالم خوب ...

برای سنگین نشدنم باید حجم وعده های غذایی‌تان کم کنی و تعداد وعده هارو ببری بالا مثلا ۵ وعده ولی با حجم کم

نقخ تو بارداری طبیعیه بخاطر اینکه روده ها جمع میشه...ولی اگر رعایت کنی کمتر میشهدکتر من بهم گفت همه ...

من نفخ دیوونم کرده.شبا نمیتونم بخوابم.بعد اینکه این نمیتونم بخورم چون خیلی خیلی سنگین میشم حالم بد میشه.شما توی درست کردن غذا نمک استفاده میکردین؟انگار فقط خام نباید مصرف کرد.مثلا پنیر خامه ای و اینا میخوردین؟

برای سنگین نشدنم باید حجم وعده های غذایی‌تان کم کنی و تعداد وعده هارو ببری بالا مثلا ۵ وعده ولی با ح ...

خب بازم آدم سنگین میشه که.نوشته مثلا غذای برنجی ۱۵قاشق سر خالی که من حتی قبل بارداری هم انقد نمی‌خوردم.دیروز ده تا بزور خوردم نزدیک بود بمیرم.یا سالاد و ماست حتما باید مصرف شه

من نفخ دیوونم کرده.شبا نمیتونم بخوابم.بعد اینکه این نمیتونم بخورم چون خیلی خیلی سنگین میشم حالم بد م ...

در حد کم نمک میزنم چون هم فشار خون میاره تو بارداری هم ورم کلا ادویه رو هم کم بزنی بهتره

من همه چی میخورم فقط گفتن مثلا چیپس و پفک و چیزایی که نگهدارنده داره و فرآوری میشه نخورم و گوشت چرخ کرده های آماده رو اصلا نخورم

چند ماهته؟معمولا ۳ ماه اول حالت تهوع و سنگینی اینارو داری ولی از ماه ۴ کم کم بهتر میشی

در حد کم نمک میزنم چون هم فشار خون میاره تو بارداری هم ورم کلا ادویه رو هم کم بزنی بهترهمن همه چی می ...

من ۴۵روزمه.دارم دیوونه میشم واقعا.ناخواسته بود اوایل داشتم دیوونه میشدم.الان کم کم دارم سعی میکنم باهاش کنار بیام ولی حوصله این مسخره بازیارو ندارم.من خودم جثه ریزی دارم و بیشتر لاغر میشدم تا چاق.الان همش ترس اینو دارم شکمم بیاد جلو

خب بازم آدم سنگین میشه که.نوشته مثلا غذای برنجی ۱۵قاشق سر خالی که من حتی قبل بارداری هم انقد نمی‌خور ...

شاید منظورشون ۱۵ قاشق تو کل روز بوده😐 از ماه ۴ یا ۳ ماهه دوم خود به خود اشتهای زیاد میشه الان به خودت فشار نیار

شاید منظورشون ۱۵ قاشق تو کل روز بوده😐 از ماه ۴ یا ۳ ماهه دوم خود به خود اشتهای زیاد میشه الان به خو ...

اره واقعا نمیتونم زیاد بخورم.انقد اذیت میشم تو روز.نمیخوامم تا حداقل چهارماهگی وزن اضافه کنم،شما آب زیاد میخوری؟

من ۴۵روزمه.دارم دیوونه میشم واقعا.ناخواسته بود اوایل داشتم دیوونه میشدم.الان کم کم دارم سعی میکنم با ...

منم همینطور نا خواسته بود حتی همین الانم بعضی وقتا میشینم گریه میکنم  که چرا حامله ولی اون اوایل جرئت سقط نداشتم و گفتم دیگه هرچی بادا باد

خودتو تو مصرف غذا اذیت نکن  فقط مصرف پروتئن ببر بالا چون جنین باید وزن بگیره نه تو کم کم باید ۸ کیلو اضافه کنی که اونم وزن جنین و جفت و ایناست که موقع زایمان ۴ ۵ کیلو کم میشه🥲