2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امپول آزاد سازی زدید؟

۱۴ روز پیش 

نوشتم‌ رو عکس که به ترتیب بیبی زدم یکی روز ۱۲ زدم یکی روز ۱۳ که کمی پر رنگ تر شده و یکی بالایی که ۱۴ روز گذشته از روز و حس می کنم در رنگ تر از بقیه اس

بنظر میاد مثبت باشهدو روز دیگه صبر کن تست بزن حس کردی پررنگ تره برو آزمایش

ممنونم که جواب دادی  می خواستم ببینم منفی چجوریه 

اصلا !؟ خط تبخیر می کن چیه 

اینا پنج دقه اول بود هاله هاشون . ولی خب انگار مثبت کاذب زیاد داره 

ممنونم که جواب دادی می خواستم ببینم منفی چجوریه اصلا !؟ خط تبخیر می کن چیه اینا پنج دقه اول بود هال ...

خواهش میکنم 

منفی که کلا یه خط میوفته ،فقط خطc یا همون خط کنترل

شما چون آمپول زدی احتمال داره بخاطر آمپول هاله افتاده باشه

بخاطر همین میگم دو سه روز دیگه صبر کن بعد بی بی چک بزن

چون تا روز ۱۴ امکان کاذب بودن هست اما بعدش نه

انشاالله که باردار باشید

خواهش میکنم منفی که کلا یه خط میوفته ،فقط خطc یا همون خط کنترلشما چون آمپول زدی احتمال داره بخاطر آم ...

ممنونم عزیزم بهم ماما گفت بعد امپول کمرنگ شه عر روز میشه تاثیر امپول چون کم میشه به مرور ولی وقتی پر رنگ تر شه یعنی خبریه چون هورمون به جای کاهش و از بین رفتن یعنی میره بالا الان دو روز به موعدم مونده 

ممنونم عزیزم بهم ماما گفت بعد امپول کمرنگ شه عر روز میشه تاثیر امپول چون کم میشه به مرور ولی وقتی پر ...

حرفش درسته منم که گفتم احتمال داره مثبت باشه ولی چون از ۱۴ روز هنوز نگذشته بهتره خیلی بهش اعتنا نشه

انشاالله پسفردا بی بی بزن بازم مثبت بود برو آزمایش

منم برات صلوات نذر میکنم ❤️

حرفش درسته منم که گفتم احتمال داره مثبت باشه ولی چون از ۱۴ روز هنوز نگذشته بهتره خیلی بهش اعتنا نشها ...

ممنونم از مهربونیت 🥹😍 چشم فردا روز ۱۵ الهی به امید خودش . من امیدی ندارم ولی میگم شایدم خدا خواسته برام. ولی خب الان شما میگین ممکنه خط تبخیر باشه یا اشتباه می کنم ؟

ممنونم از مهربونیت 🥹😍 چشم فردا روز ۱۵ الهی به امید خودش . من امیدی ندارم ولی میگم شایدم خدا خواسته ...

خط تبخیر که نمیتونه باشه، فقط ممکنه اثر امپول باشه شاید

توکل برخدا انشاالله که خیر باشه نگران نباش