2777
2789
عنوان

بیاین بحرفیم

236 بازدید | 29 پست

شوهرم چند روزه خونه ست نتوانسته به خاطر بارندگی سر کار بره احتمالا تا یکشنبه هم نره .همش با بچه ها دعوا میکنه داد میزنه اعصاب بچه رو نداره بعد پامیشه لباس می پوشه میره یکی دوساعت میگرده و میاد غذاش و میخوره و میخوابه بازم عصر همین جور بعد امروز بهش میگم میای با ماشین بریم ی دور بزنیم میگه سرده تو این بارون ...

منم هیچی نگفتم حالام شامش و خورده و رفته خوابیده .منم حوصله م سر رفته حداقل بچه ها میرفتن مدرسه میبردم و میاوردم یکم حوصله م جا میومد شما بودین چیکار میکردین نگین تنهایی برو با بچه ها برو که برم و بیام بیشتر شوهرم رو مخم میره و از طرفی شهر غریبم جز خانواده گهش کسی و ندارم اینجا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانواده گهش؟🤔 گناه دارن بابا

چه گناهی وقتی خودشون دور هم جمع میشن بعد به من که میرسن ننه پدرسگش میگه پسرم خسته ست استراحت کنه نداره بارونه جایی نرین اما دخترش طبقه بالاشون میشینه باید هرروز حتما بیاد سر بزنه اون یکی شده حتی ۵دقیقه میکشن میارنش بعد دختر مردم باید بشینه تو خونه چون پسرشون ک ی ر غول و شکونده همیشه خسته ست

اشکال نداره صبور باش به خاطر اینکه سر کار نمیره عصبانی هست

سر کار هم بره همینه میگه من کار بودم خسته م. حداقل اگر میرفت سر کار یا مدارس باز بود من خودم میرم بیرون بچه هارو میبرم مدرسه و میارم ی هوایی بهم میخوره .این خودش صبح یک دور میره بیرون ی دورم عصر بعد به من میگه تو این هوا با بچه ها