2789
عنوان

بچم پسره🤦🏼‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر نداشتم ...تجربه پسر داشتنو ب اسی گفتم ... هردوتاشون عزیزن..ولی قبول کنیم دخترباباییه

نمیدونم شاید من خودمم بابایی نبودم اخه درکل هرچی هس خداحفظش کنه و سالم باشه

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

وا سنی نداری مامانم ۴۳ سالگی داداش دوممو اورد همزمان با پسر من

خودمم بچه ۴۲ سالگی مامانممم😁 واقعیتش از تفاوت سنیم با مادرم راضی نیستم خیلی بده هیچ وقت نتونستم باهاش صمیمی باشم...💔 جای خالیش تو تک تک لحظه های زندگیم هست

منتظرم یکی بیاد بنویسه افکار پوسیده تون و...... چرا نیست

عزیز افکار پوسیده نیس باید مادر بشی بدونی خب من دوسدارم دخترم خاهر داشته باشه یا پسرم برادر داشته باشه ولی خب نمیتونیم چار تا بچه بیاریم سخته الان تو این وضعیت بعضی وقتا ادم فک میکنه لاقل همون دوتا ک داریم جفت باشن

عزیز افکار پوسیده نیس باید مادر بشی بدونی خب من دوسدارم دخترم خاهر داشته باشه یا پسرم برادر داشته با ...

نه اخه الان هیچ کس چفوشی نداد حالا اگه یکی میگفت پسر دوست دارم رگباری فوش میخورد نمس دونم این همه فرق واسه چیه