سونو نرفتم هنو برای جنسیت قرار هفته دیگه برم ولی تا الان هرچی منو دیده میگه بود پسره تا حالا ی نفرم نگفته دختره آخه من دختر دوست دارم ممکنه دختر باشه؟🤦🏼♀️💔
آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصلا ربطی به نشونه و علائم نداره، یه بنده خدا بود همه بهش میگفتن بچت پسره حتی تمام تست های خونگی هم انجام داد مثل جوش شیرین و نخ و سوزن و وایتکس و کلم قرمز و.... همه نشون داد پسره آخرش خدا یه دختر جیگر بهش داد
سلام انشاالله که خدا بهت یه دختر سالم و خوشگل بده، از، رو چی میگن؟
من کلا ویار چیز خاصی نکردم در حد ترشی قارچ اینا زیاد چیزی دلم نمی خواد و ترشی و شیرینی اینا همه چی میخورم از روی قیافه میگن میگن مادر پسر باردار زیبا میشه راستم میگن قیافم خیلی خیلی خوب شده و رفتارم هر کی میبینه میگه پسره با نفرم نگفته دختره واسه همون تعجب کردم