2789
عنوان

بچم پسره🤦🏼‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 41 پست

چقدر بدم میاد از شماها که از اون ور بوم افتادید 

من دوتا پسر دارم همیشه یکی از امثال شما میاد بهم میگه اخه چه بد که پسر داری وختر خوبه دختر نعمته 

مگه دست خود ادمه چی داشته باسه خدا حتما خودش صلاح دونسته چی بده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه فرقی ندارع ولی آدم اون ته ته دلش ها میگه دختره باشه بهتره واگرنه گفتم دیگه پسرم باشه مشکلی نیست ا ...

مبارک باشه هر وی که هس😍

راوی میناب : حامی کودکان ▫️▫️هموطن ! شناخت ظلم حاکم امپریالیسم رو اصلا به تاخیر ننداز،کودکان زیبای وطن همین حالا داخل حیاط مدرسه قبل از اینکه زنگ بخوره و برن سر اخرین کلاس درس ، در صفهاشون چشم دوختن به ما که برای حق زندگیشون چه میکنیم 🎒🩸💙من هم کمکت میکنم ، تاپیکام و روایات مستند میناب رو از اینجا به صورت نوشتاری و البته ذکر منبع از مستند سازان بین المللی دنبال کن 🙂🎒 نظام جهان از آن خداست و او دینش رو برای برقراری نظم در جهانی که مالکش تنها و تنها خودشه فرستاده ، تا لحظه مبارک ظهور منجی و سیطره جهانیش✊🏼🇮🇷🌻⛅▫️▫️▫️▫️▫️▫️❌ دین از سیاست جداست رو کسی گفت که خودش رو روحانیان به منسب قدرت رسوندن و گل مالی محرم کرد تا مردم بعد از قجر بپذیرنش ، پسرش گفت من شاه شیعم و خواب امام زمان رو دیدم من رو بپذیرید، امروز نوه اش میره دیوار صهیون رو میبوسه تا یهودیان متعصب بپذیرنش و بهش میدان سیاسی بدن❌

اولی من پسر بود انقد که اینا مامانشون دوسدارن اصلا تصور دختر تو ذهنم ندارم ده روز دیگه زایمانمه دومی دختره 😂

میدونی خط روی شکمت تیره شده؟ اگه بالا نافت پررنگه دختر اگه پایینع نافت پررنگه پسره

چقدر بدم میاد از شماها که از اون ور بوم افتادید من دوتا پسر دارم همیشه یکی از امثال شما میاد بهم میگ ...

این حرفا الکیه خواهر 

مگه ادم از بچه خودش میگذره😂اینا یسری شعاره توجه نکن بهشون 

من عاشق این بودم دوتا پسر داشته باشم همدم هم بشن الان دومی دختره باز دلم میخاد حتما یدونه اشون جفت باشه در اینده 

حق داری درک میکنم

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

چندهفته ای؟؟

منم هیچی علایم ندارم بهرکی میگم میگه پسر ولی ان تی احتمال دختر داده...

نمیدونی پسر چ جیگریه...پسرم تو خواب بیدار میشه میگه مامان خیلی دوست دارم😁دوباره میخابه ... کل شبانه روز فقط بوسم میکنه...

من ک دوس دارم تو راهیم پسر باشه با داداشش جفت بشن... 

چندهفته ای؟؟منم هیچی علایم ندارم بهرکی میگم میگه پسر ولی ان تی احتمال دختر داده...نمیدونی پسر چ جیگر ...

افرین منم خیلی دوسداشتم پسرم اصلا نمیزاره اب تو دلم تکون بخوره

ولی دخترم یه حسیه که تجربه نکردم میخام بدونم چجوریه 

ولی حتمن حتمن باید جفت بشن نمیزارم یدونه بمونن خاهر خاهر میخاد برادر برادر

چندهفته ای؟؟منم هیچی علایم ندارم بهرکی میگم میگه پسر ولی ان تی احتمال دختر داده...نمیدونی پسر چ جیگر ...

ربطی نداره منم جفتش دارم دخترم با محبت تره یسره منو بغل میکنه ،درکل دختر همدم مادره

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

افرین منم خیلی دوسداشتم پسرم اصلا نمیزاره اب تو دلم تکون بخورهولی دخترم یه حسیه که تجربه نکردم میخام ...

سنمو چ کنم؟؟ ۳۴ سالمه...توانایی دیگه ندارم..

همیشه تو رویاهام بود دوتا پسر داشته باشم بعد ۱۰ سال یه دختر بیارم بشه نادونه خودنمون ولی خب تفاوت سنیم باهاش زیاد میشه...